אפיית בשר, גבינה ואטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר, גבינה, ואטריות לאפות. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם קמח, חלב, בצל מוקפץ מראש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אטריות בקר אופים, אטריות בשר שמנת & ביצה אופים, ו בקר, בייקון ואטריות אופים.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז. פסטה מעייל קל עם ספריי בישול.
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל וגזר, ומטוגנים 4 דקות.
מוסיפים בשר טחון; לבשל 5 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים רוטב עגבניות, 1/2 כפית מלח ופלפל. מבשלים 2 דקות או עד שרוב הנוזל מתאדה.
מוסיפים פסטה לתערובת בשר במחבת, ערבוב לשלב. תערובת פסטה כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מניחים חלב, קמח, אגוז מוסקט, ונותר 1/2 כפית מלח בסיר בינוני; מערבבים עם מקצף עד מעורבב. מבשלים מעל חום בינוני 2 דקות או עד מעובה, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מוסיפים 1 כוס גבינה, ערבוב עד חלקה.
יוצקים תערובת גבינה על תערובת פסטה; מערבבים. למעלה באופן שווה עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.