אפיית גבינה תפוחי אדמה וחלפיניו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה וגבינת Jalapeño לאפות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -19 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך תערובת פלפל ובצל, גבינת צ'דר jalapeño, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: שלוש גבינות תפוחי אדמה אופים, בשר חזיר וגבינה תפו " א לאפות, ו אופים תפוחי אדמה, בשר חזיר וגבינה.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים תערובת פלפל; לבשל 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה נוספת.
בעוד תערובת פלפל מבשל, לארגן חצי פרוסות תפוחי אדמה בתחתית צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים פרוסות תפוחי אדמה עם חצי תערובת מלח.
תערובת תפוחי אדמה שכבה עם חצי תערובת פלפל ושליש גבינה. חזור על הנוהל עם מחצית הנותרים של פרוסות תפוחי אדמה, תערובת מלח, תערובת פלפל, ושני שלישים הנותרים של גבינה.
מכסים ואופים ב 400 במשך 40 דקות. לחשוף ולאפות 10 דקות נוספות או עד גבינה הוא השחמה קלות ותפוחי אדמה הם במכרז.
מגישים עם: רומיין וסלט בצל מתוק