אפיית גבינת ברוקולי
אם יש לך בערך 45 דקות לבלות במטבח, אפיית גבינת ברוקולי עשויה להיות מתכון מצוין ללא גלוטן לנסות. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 114 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -6 גרם שומן כל אחת. תמורת 43 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 17 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב בתור תוספת במחיר סביר מאוד. אם יש לכם פרחי ברוקולי, גבינת פרמזן, חלב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 59% , המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את אפיית גבינת ברוקולי , אפיית גבינת ברוקולי ואפיית ברוקולי וביצי גבינה .
הוראות
מניחים 1 אינץ' מים וברוקולי בסיר קטן; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 3-5 דקות או עד שהם רכים.
בינתיים מערבבים בסיר קטן את עמילן התירס, המלח, הפלפל והחלב עד לקבלת תערובת אחידה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך דקה אחת או עד שמסמיך. מערבבים פנימה בצל וגבינת צ'דר עד שהגבינה נמסה.
מסננים ברוקולי; מערבבים לרוטב גבינה.
העבר ל-1-Qt. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
מפזרים גבינת פרמזן. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהירקות רכים.