אפיית לחם: לחמניות בורגר שיפון קלות
אפיית לחם המתכון: לחמניות בורגר שיפון קלות יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 3 שעות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. אם יש לכם קמח שיפון, קמח לחם, יוגורט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחמניות בורגר בריוש אור, אפיית לחם: לחמניות מתוקות, ו אפיית לחם: לחמניות חמאה מהירות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את המים, יוגורט, קמח שיפון, ושמרים בקערה של מערבל דוכן שלך. מערבבים לשלב (זה בסדר אם זה לא חלק) ולהניח בצד במשך 10 דקות, עד שזה מבעבע.
מוסיפים את קמח הלחם והמלח, ולשים עם וו הבצק עד שהבצק חלק וגמיש מאוד. זה יהיה דביק.
מוסיפים את השמן וממשיכים ללוש עד שכל השמן משולב.
קמח משטח העבודה שלך ולהפוך את הבצק. ללוש את הבצק בקצרה, ולאחר מכן ליצור אותו לכדור.
טפטוף עם שמן זית מעיל, אבל זה בחזרה בקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהוא הוכפל בגודל, כשעה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות ומפזרים קמח תירס על תבנית אפייה (או מקשרים אותו בקלף, אם אתם מעדיפים). קמח משטח העבודה שלך ללוש את הבצק בקצרה לדפוק את האוויר. מחלקים אותו ל -15 חתיכות. ליצור כל חתיכה לכדור, ואז לשטח את הכדורים לדיסקים, לוודא שהם דקים יותר במרכז מאשר בקצוות.
מניחים את הדיסקים על תבנית האפייה, מכסים בניילון נצמד, ומניחים בצד עד להכפיל את גודלם, כ-30 דקות.
כאשר הבצק הוכפל, להסיר את לעטוף פלסטיק ואופים ב 350 מעלות עד להשחמה יפה, כ 25 דקות.
הסר את הלחמניות מהמחבת ולתת להם להתקרר לחלוטין על מתלה.