אפיית לחם: לחמניות חמאה מהירות
והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 141 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, שמרים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו אפיית לחם: לחם שומשום לבן מהיר ואיטי, אפיית לחם: לחמניות מתוקות, ו אפיית לחם: לחמניות בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את המים, שמרים, סוכר, ו 2 כוסות קמח הלחם לתוך קערה של מערבל לעמוד שלך. מערבבים לשלב. אני אהיה משוחרר ודביק.
תוסיף את המלח. מכסים בניילון נצמד (כן, אתה פשוט משאיר את הקמח למעלה לעת עתה) ומניח בצד במשך 20 דקות.
הסר את עטיפת הפלסטיק ולוש את הבצק עם מערבל הדוכן המצויד בקרס הבצק עד שהבצק יהיה חלק, מבריק וגמיש. זה יהיה בצק רך.
מוסיפים את החמאה וממשיכים ללוש עד שהחמאה משולבת לחלוטין.
הסר את הקערה מן המערבל לעמוד, לכסות עם לעטוף פלסטיק, ולהניח בצד במשך 20 דקות.
קמח את משטח העבודה שלך מחממים התנור שלך ל 350 מעלות. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. מוציאים את הבצק ולשים בקצרה. זה צריך להיות רך ולהרגיש קופצני. מחלקים את הבצק ל -12 חתיכות וצורה לכדורים.
מניחים את הכדורים על תבנית אפייה מוכנה.הערה: אם אתה רוצה לחמניות סנדוויץ ' /המבורגר במקום לחמניות עגולות, לשטח את הכדורים בערך 1/2 גבוה. הכנתי 6 לחמניות שטוחות ו-6 לחמניות עגולות. מכסים את הלחמניות בניילון נצמד ומניחים בצד עד להכפיל את גודלן, כ-30 דקות.
הסר את לעטוף פלסטיק ואופים ב 350 מעלות עד השחמה יפה, על 25 דקות.
הסר את הלחמניות מסדין האפייה ולתת מגניב על מתלה.