אפיית לחם נדוש
אפיית הלחם הנדוש נמשכת בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 369 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -19 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו תערובת אפייה, ביצים, צ'ילי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 39% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: אפיית עוף נדוש , לחם תירס נדוש וסלט נדוש .
הוראות
שלבו עוף, גבינה, תירס וצ'ילי; מניחים ב-2-1/2-Qt רדוד משומן. תבנית אפייה.
טורפים בקערה תערובת אפייה, חלמונים, חלב ומלח עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה אחרת מקציפים חלבונים עד שנוצרים פסגות נוקשות; מקפלים לתערובת החלמונים.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות במשך 40-45 דקות או עד להשחמה וסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.