אפיית לחם: פיצת קינמון מתוקה?
אפיית לחם: פיצת קינמון מתוקה? יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 106 אוהדים. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, שמרים, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: אפיית לחם: קינמון תפוחים לחמניות מתוקות, אפיית לחם: קשרי קינמון, ו אפיית לחם: לחמניות קינמון.
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד שלך, לשלב את הדבש, מים, ושמרים. להפריש עד קצף, על 10 דקות.
מוסיפים את קמח הלחם ולשים עם הוו הבצק עד שהבצק חלק וגמיש.
מוסיפים את ארוחת השקדים, המלח, תמצית השקדים ושתי כפות החמאה. להמשיך ללוש עד התאגדות טובה. יוצרים את הבצק לכדור, מחזירים אותו לקערה ומכסים את הקערה בניילון נצמד. להפריש עד הוכפל בגודל, כשעה.
בינתיים, לשלב את הסוכר מגורען, קינמון, וחמאה שנותרה בקערה קטנה.
מערבבים עד בשילוב טוב. קמח משטח העבודה שלך בקלילות. מחממים התנור שלך ל 350 מעלות. אם יש לך אבן אפייה, יש כי בתנור כפי שאתה מחממים. אחרת אתה יכול לאפות את הלחם על תבנית אפייה.
להפוך את הבצק, ללוש בקצרה, וליצור אותו לכדור. לשטח את הכדור לתוך דיסק, ולאחר מכן למתוח או לגלגל את הדיסק לכ -9 אינץ ' בקוטר.
מניחים את הדיסק על פיסת נייר קלף.
להעביר אותו לתבנית אפייה אם אתה משתמש באחד.
מורחים את תערובת החמאה / סוכר / קינמון על הבצק, לא ממש כל הדרך לקצה או שזה יהיה לטפטף מעבר לקצה ולעשות בלגן - זו הסיבה שאתה צריך את נייר קלף. חלק כנראה יהיה לטפטף בכל מקרה. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומניחים בצד במשך 30 דקות.
הסר את לעטוף פלסטיק ואופים ב 350 מעלות עד השחמה היטב, כ 35 דקות.
אם אתה רוצה זיגוג סוכר, כמו גם, לשים את אבקת הסוכר בקערה קטנה.
מוסיפים מים, חלב או שמנת, קצת בכל פעם, ערבוב היטב, עד התערובת חלקה, עבה, ו pourable. בהתאם לאיזה נוזל אתה משתמש, ייתכן שיהיה עליך מעט כמו כף או שתיים, אז להוסיף רק קצת בכל פעם עד שיש לך את העקביות הנכונה.
טפטוף זיגוג על הלחם, פרוסה לפי הצורך, ומגישים.