אפיית נקניק ריגטוני
מאפה נקניק Rigatoni לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 826 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם יין, צ'דר בוגר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 92%. מתכונים דומים: Rigatoni פסטה לאפות, פפרוני Rigatoni לאפות, ו Cheesy Rigatoni Bake.
הוראות
חותכים את הנקניקיות ולהסיר אותם מעורם, ואז לחתוך אותם לחתיכות קטנות.
מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים במשך 5 דקות, עד שהתרככו ושחמו קלות. מערבבים בנקניקיות ומטגנים עד בצבע קל.
מוסיפים את הגזר, ומערבבים את היין, המניה, העגבניות הטהורות והעונה.
מביאים לרתיחה, ואז מבשלים חשפו במשך כ 15 דקות עד מעובה. טעם ועונה. תניח בצד.
שים את החמאה, קמח וחלב במחבת. בעדינות לחמם, לטאטא, עד מעובה וחלק.
מוסיפים קמצוץ אגוז מוסקט מגורר טרי, עונה, ואז מבשלים 2 דקות.
מחממים התנור ל 190c / גז 5 / מאוורר 170C. להביא מחבת גדולה של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב, ואז מבשלים, חשופים, במשך 10-12 דקות, עד למכרז.
הסר מהחום, מערבבים את התרד, וכאשר רק נבול, לנקז היטב.
עצה חצי הפסטה לתוך צלחת רדוד ovenproof, על 2.2 ליטר/4 ליטר, ורמה. כפית על רוטב הנקניקיות, ולאחר מכן לכסות עם הפסטה הנותרת.
יוצקים את הרוטב הלבן באופן שווה מעל ומפזרים את הצ ' דר.
אופים במשך 20-25 דקות עד חום זהוב. השאירו במשך 5 דקות לפני ההגשה.