אפיית עוף ברוטב תפוחי אדמה
ראנץ ' תפוחי אדמה אופים עוף נטול גלוטן, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך תערובת תפוחי אדמה, קרם מרוכז של מרק עוף, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 42 מעריצים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: אפיית עוף ברוטב תפוחי אדמה, אפיית הודו ושעועית ירוקה, ו ראנץ ' תפוחי אדמה אופים.
הוראות
תנור חום ל 191°. ב סיר 4 ליטר, לערבב מילוי מרכיבים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא מבעבע וחם. כף לתוך ungreased 13x9 אינץ ' (3-quart) זכוכית תבנית אפייה.
בסיר 2 ליטר, מחממים מים לרתיחה.
תוסיף חלב. מערבבים בתערובת תפוחי אדמה (יבש) ומטבל החווה לערבב עם מזלג עד לחלח.
הוסף ביצה; להתמזג היטב. מגניב 5 דקות. תערובת תפוחי אדמה כף או צינור סביב הקצוות של תערובת עוף חם.
אופים 25 עד 30 דקות או עד תפוחי אדמה נקבעים חום זהוב בהיר.