אפיית עוף דיז'ון
אפיית עוף דיז'ון דורשת כשעה ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת $2.07 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 600 קלוריות , 44 גרם חלבון ו -35 גרם שומן . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש עוף פטם/טיגון, גבינת פרמזן, פירורי לחם וחלב. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: אפיית פסטה דיז'ון עוף וטימין , קלה דיז'ון טרגון אמנון - 5 דקות הכנה בבוקר, 20 דקות אפייה בארוחת הערב , וקל דיז'ון טרגון אמנון - 5 דקות הכנה בבוקר, 20 דקות אפייה בארוחת הערב .
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, משלבים פירורי לחם וגבינת פרמזן. בקערה רדודה, מקציפים את החלב והחרדל עד שהם מתערבבים. טובלים את העוף, כמה חתיכות בכל פעם, בתערובת החלב, ואז מניחים בשקית ומנערים לציפוי.
מניחים עוף, עם צד העצם כלפי מטה, בתבנית 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 50-55 דקות או עד שהמיץ מתבהר.