אפיית פלורת שקדים שוויצרית
סוויס-שקד פלור בייק הוא תוספת צמחונית לקטו אובו . מתאים ל-6 ומחירו 63 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 193 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פירורי לחם, קמח, פלפל וחמאה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 42% . אפיית פרח שקדים שוויצרית - טעם הבית , אפיית פרח שמנת ואפיית פרח אורז בר דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בסיר גדול, מביאים 1-in. מים, כרובית וברוקולי עד לרתיחה. מכסים ומבשלים 3 דקות.
בסיר גדול אחר ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה; להוסיף חלב בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. להפחית את החום; מערבבים פנימה את הגבינה, הריבה, הקארי, המלח והפלפל. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהגבינה נמסה.
מניחים כרובית וברוקולי ב-1-1/2-Qt משומן. צלחת אפייה. מעל רוטב גבינה.
שלבו את מרכיבי הציפוי; מפזרים מעל רוטב.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהירקות רכים.