אפיית תפוחי אדמה בצל פריך
אפיית תפוחי אדמה בצל פריך נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, חלב, תפוחי אדמה עם שום קלוי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו אופה בטטה פריך, אופה תפוחי אדמה שוויצרי בצל, ו בצל מקורמל פירה תפוחי אדמה אופים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול. בסיר 3 ליטר, חלב חום, מים ומרגרינה לרתיחה. מערבבים בתוכן של שני שקיות של תפוחי אדמה (מתוך קופסת תפוחי אדמה) רק עד לחלח; בואו לעמוד 1 דקה. מערבבים עם מזלג עד חלקה. מערבבים תירס.
כפית חצי תערובת תפוחי אדמה לצלחת.
מפזרים 1/2 כל גבינה ובצל. למעלה עם שאריות תפוחי אדמה; מפזרים גבינה ובצל שנותרו.
אופים 10 עד 15 דקות או עד גבינה מותכת בצל הם זהובים.