קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפל גאלט

אפל גאלט
גשו לסופר וקנו סוכר, שימורי משמש, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו אפל גאלט, אפל גאלט, ו אפל גאלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
2
מוסיפים חמאה ומערבבים, באמצעות/כיבוי פניות, עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
3
מוסיפים 2 כפות מי קרח ומתמזגים רק עד שהבצק מתחיל להתקבץ יחד, ומוסיפים עוד מי קרח בכפית מילוי אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בניילון וצינה 1 שעה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור על בצק מקורר. לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מגלגלים את הבצק בין יריעות נייר קלף לעובי 1/8 אינץ', בקוטר 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5
הסר גיליון עליון של קלף. באמצעות הסדין התחתון כסיוע, מעבירים בצק על קלף לתבנית אפייה גדולה. צ ' יל 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
שלב פרוסות תפוח, 2 כפות סוכר, קליפת לימון בקערה בינונית; לזרוק להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
8
מורחים שמורות על קרום, עוזב 1 1/2 אינץ גבול רגיל. מסדרים פרוסות תפוח במעגלים קונצנטריים מעל שימורים, חופפים מעט. באמצעות קלף כסיוע, לקפל קרום רגיל הגבול מעל תפוחים, צובט כל סדקים בקרום.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
9
מברשת קרום עם חלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
10
מפזרים קצוות קרום ותפוחים עם הנותרים 2 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
11
אופים גאלט 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 191° ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא זהוב, כ 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
הסר מהתנור. תחליק סכין ארוכה ודקה בין קלף לגולט.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
13
בואו לעמוד לפחות 10 דקות.
14
חותכים לפרוסות ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.