אפל-מייפל גאלט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוח מייפל גאלט. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם סיידר תפוחים, סוכר מגורען, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: גאלט תפוח קינמון עם זיגוג מייפל מלוח, גלט תפוחים ובוטרנוט קלוי עם חרדל-מייפל זיגוג, ו גאלט אפרסק ריקוטה עם זיגוג מייפל בלסמי.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים (באמצעות שמן) במעבד מזון ודופק עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מערבבים את הסיידר והמים בקערה קטנה וטפטוף על הבצק, תוך עיבוד, עד שהבצק לח ומתחיל לדבוק זה בזה. לכסות בניילון נצמד; לצנן 30 דקות.
כדי לעשות מילוי: לזרוק תפוחים עם מיץ לימון, סוכר חום, 3 כפות סירופ מייפל, וקמח.
פתח בצק והנח על 16 אינץ ' מרובע של נייר קלף.
מניחים בצק קלף על גיליון אפייה מעוטר; מסדרים תפוחים במרכז, משאירים גבול 2 אינץ'. מקפלים קצוות; לחץ בעדינות כדי לאטום. תפוחים מנוקדים עם חמאה.
לטאטא ביצה לבן ומים יחד בקערה קטנה.
מברשת קצה הבצק עם ביצה לשטוף ומפזרים סוכר גס. כיסוי רופף עם נייר; אופים 25 דקות נוספות. לחשוף; אופים 15-20 דקות או עד מכרז וזהב.
מברשת תפוחים עם הנותרים 1 כף סירופ מייפל.