קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

אפרסק אוכמניות מתפורר

אפרסק אוכמניות מתפורר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו אפרסק ואוכמניות מתפוררות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1986 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ואספו אוכמניות, סוכר מגורען, מלח כשר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך יוצא מן הכלל ציון כף של 37%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אפרסק אוכמניות מתפורר, אפרסק ואוכמניות מתפוררות, ו אפרסק אישי אוכמניות מתפורר.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
טובלים את האפרסקים במים רותחים למשך 30 שניות עד 1 דקה, עד שקליפתם מתקלפת בקלות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
מיםמים
4
מניחים אותם מיד במים קרים. מקלפים את האפרסקים, פורסים אותם לטריזים עבים ומניחים אותם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים את גרידת הלימון, מיץ הלימון, הסוכר המגורר והקמח. לזרוק טוב. מערבבים בעדינות את האוכמניות. אפשר לתערובת לשבת במשך 5 דקות. כף את התערובת לכוסות רמקינים או רפרפת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
אוכמניותאוכמניות
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
פודינגפודינג
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
לציפוי, שלבו את הקמח, הסוכר המגורען, הסוכר החום, המלח, הקינמון והחמאה בקערת מערבל חשמלי המצויד בחיבור משוט.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
7
מערבבים במהירות נמוכה עד שהחמאה בגודל אפונה. משפשפים את התערובת בקצות האצבעות עד שהיא מתפוררת גדולה, ואז מפזרים באופן שווה על הפרי.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פירותפירות
אפונהאפונה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
8
מניחים את הרמקינים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 40 עד 45 דקות, עד שהחלק העליון שחום ופריך והמיצים מבעבעים.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מחבתמחבת
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
10
אם אתה רוצה להכין את אלה מוקדם, אחסן את הפירורים הלא אפויים במקרר ואפה לפני ארוחת הערב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקראמבל. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.