אפרסק-ברנדי צ'ילר
Chiller אפרסק ברנדי נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם ברנדי, תותים בסירופ, אפרסקים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. עם כפית ציון של 10%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כופתאות אפרסק עם קרם ברנדי, עוגת לירה ברנדי אפרסק עבור # BundtBakers, ו שימורי ברנדי ותבלינים אפרסק-ליסה סייזמור (מתכונים דומים).
הוראות
תותים מחית בבלנדר עד חלקה. מחלקים מחית תות באופן שווה בין 4 כוסות גבוהות.
מניחים קרח בבלנדר; מוסיפים אפרסקים ואת 3 המרכיבים הבאים. תהליך עד חלקה.
יוצקים תערובת אפרסק באופן שווה על פירה תות בכוסות.
קרח" חם": קרח נמס מעט משתלב משקה טוב יותר, ארני אומר. הוא מציע לתת לקרח לשבת בחוץ בטמפרטורת החדר במשך כ -30 דקות לפני השימוש. "זה צריך להיות רטוב למגע בלי להיצמד לאצבעות שלך", הוא מסביר.