אפרסק ג'לי ממתקים
זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. . מתכונים דומים: אפרסק ג'לי ממתקים, רוזה-אפרסק Gelée, ו דבש בורבון דלעת Panna קוטה עם אפרסק-משמש Gelée.
הוראות
קו צלחת אפייה 8x8 אינץ ' עם ניילון נצמד.
מערבבים אפרסקים ומיץ לימון בבלנדר. מחית עד חלקה מאוד.
יוצקים לסיר על חום בינוני, מערבבים ב 1/2 כוס סוכר, ומביאים לרתיחה. לבשל, ערבוב ברציפות, עד מעובה, על 15 דקות.
מערבבים הנותרים 1 1/2 כוסות סוכר פקטין. באמצעות מדחום, חום 205 מעלות F (96 מעלות C) ומבשלים, ערבוב ברציפות, במשך 10 דקות נוספות.
יוצקים פירה אפרסק לתבנית אפייה מוכנה. לנער בעדינות הקש על השיש כדי להסיר כל בועות אוויר. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות או לילה.
מפזרים על חצי כוס 1/2 של סוכר על מחצלת אפיית סיליקון ולהפוך את ג ' לי אפרסק על גבי.
הסר לעטוף פלסטיק ומפזרים העליון עם סוכר. לקצץ את כל קצוות לא אחידים לחתוך ג ' לי ל 25 ריבועים.