אפרסק, דומדמניות וכוסברה צ'אטני
אפרסק, דומדמניות וכוסברה צ'אטני נטול גלוטן, וטבעוני תבלין. מתאים ל-250 מנות. מנה אחת מכילה 7 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם עלי קארי, עלי דפנה, אפרסקים קשים אך בשלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: קוסקוס בקארי עם ירקות קלויים, צ'אטני אפרסקים ויוגורט כוסברה, חבושים ודומדמניות צ'אטני, ו חבושים ודומדמניות צ'אטני.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים, מכסים ומביאים לרתיחה.
מוסיף את צנצנות שימורים, מכסים וטבעות יחד עם קבוצה של מלקחיים ומצקת ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 10 דקות כדי לעקר. כסה את הסיר וכבה את החימום.
הגדר מתלה מתכת בסיר גדול אחר. ממלאים את הסיר במים, מכסים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את האפרסקים ומרתיחים עד שהעורות משתחררים, כ -30 שניות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את האפרסקים לתבנית אפייה גדולה מעוטרת ולתת מגניב. לקלף את האפרסקים, ולאחר מכן חצוי ובור אותם וחותכים לקוביות 1/2 אינץ'.
במחבת גדולה, לשלב חומץ סיידר עם סוכרים מגורענים וחומים ולהביא לרתיחה כדי להמיס את הסוכרים.
מוסיפים את שאלוט, דומדמניות, זנגביל, זרעי כמון, עשב לימון, זרעי כוסברה, זרעי שומר, עלי קארי ועלי דפנה ומבשלים מעל חום מתון במשך 5 דקות.
מוסיף את האפרסקים ומבשלים על חום מתון עד רך, על 4 דקות. השליכו את עשב הלמונגראס, את עלי הקארי ואת עלי המפרץ. מערבבים בכוסברה ופלפל ורוד ומתבלים במלח.
באמצעות מלקחיים מעוקרים, להסיר את הצנצנות מן המים החמים ולהעביר אותם גיליון אפייה גדול rimmed. מצקת את chutney לתוך צנצנות, משאיר 1/2 אינץ ' של שטח בחלק העליון. באמצעות המלקחיים, מניחים את המכסים על הצנצנות ואחריו הטבעות. בורג על המכסים בצורה מאובטחת אבל לא חזק מדי.
באמצעות שימורים מלקחיים, להוריד את הצנצנות על המדף בסיר של מים רותחים, לוודא שהם מכוסים על ידי לפחות 1 אינץ ' של מים. מרתיחים את צ ' אטני jarred מעל חום גבוה במשך 15 דקות. באמצעות מלקחי השימורים, להעביר את הצנצנות למדף להתקרר עד חותם העפעפיים (הם ייראו קעור); לקרר כל צנצנות שאינן חותמות. אחסן את הצ 'אטני במקום קריר וחשוך עד 6 חודשים; אם הצ' אטני נפרד, מערבבים לשלב לפני ההגשה.