אפרסק ויסקי עוף
אפרסק ויסקי עוף נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 986 קלוריות. אם יש לכם תפוחי אדמה, אפרסקים, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו עוף בזיגוג אפרסק עם בורגול משובץ אפרסק, ויסקי חמוץ + וידאו, ו ויסקי פקאן טופי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
מחממים את החמאה ושמן הזית במחבת גדולה או בסיר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את חתיכות העוף ומבשלים עד חום זהוב מכל הצדדים, על 5 דקות.
מוסיפים את הבצל למחבת ומערבבים ומבשלים על חום בינוני עד שקוף, על 3 דקות.
יוצקים את הוויסקי, דואג אם אתה מבשל מעל להבה פתוחה. לבשל במשך 3 דקות בערך, המאפשר הוויסקי לבשל ולהפחית.
קחו את רוטב הברבקיו האהוב עליכם ושפכו אותו למחבת.
מוסיף את שימורי אפרסק, רוטב ווסטרשייר ו 1/2 כוס מים לרוטב, ולאחר מכן להקציף לשלב.
תוסיף את העוף למחבת. ואז לזרוק את האפרסקים.
מכסים את המחבת במכסה או בנייר אלומיניום, ולאחר מכן צולים בתנור עד שהעוף רך ונופל מהעצם הרוטב יפה ועשיר והאפרסקים רכים (כ -1 1/2 שעות). ככה אתה יודע שזה נעשה!
מגישים את העוף מעל ערימה גדולה של פירה, כפית את הרוטב על כל העניין.
מפזרים בצל ירוק ופטרוזיליה, ואז לצפות יקיריכם לזלול אותו.