אפרסק טארט טאטין
אפרסק טארט טאטין הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 318 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, מים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו אפרסק טארט טאטין, אפרסק טארט טאטין, ו אפרסק-נקטרינה טארט טאטן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר, 3 כפות מים, וסירופ תירס קל במחבת nonstick קטנה. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום; להרתיח מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה ומחבת מתערבלת, כ 7 דקות.
הסר מהחום. מערבבים במהירות חמאה לא מלוחה, מיץ לימון טרי, ומלח. מיד לשפוך קרמל לתוך מחבת עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים.
מקום מגורי אפרסק unpeeled, צד העור למטה, במעגלים קונצנטריים על גבי קרמל במחבת עוגה, כיסוי קרמל לחלוטין.
אופים עד אפרסקים הם רק מכרז, על 30 דקות.
מרדדים גיליון בצק עלים על משטח עבודה מקומח קלות לכיכר 12 אינץ'. באמצעות 10 אינץ ' קוטר טארט פאן התחתון או צלחת כמדריך, לגזור עגול. פירס מאפה בכל מקום עם מזלג. מכסים אפרסקים במחבת עוגה עם עגול מאפה; לחץ מאפה סביב אפרסקים בקצה מחבת עוגה.
אופים טארט עד מאפה נפוח וזהב עמוק, על 27 דקות. (ניתן להכין 6 שעות קדימה.
בואו לעמוד במחבת עוגה בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש טארט ב 350°f תנור במשך 10 דקות לפני המשך.)
חותכים סביב קצה מחבת העוגה כדי לשחרר מאפה.
מניחים מגש גדול על מחבת עוגה. באמצעות כפפות תנור, להחזיק מחבת עוגה מגש בחוזקה יחד היפוך, המאפשר טארט להתיישב על מגש. בזהירות להרים את מחבת עוגה. לסדר מחדש כל אפרסקים שעשויים להיות dislodged. טארט מגניב 30 דקות.
חותכים טארט חם לתוך טריזים; לשרת עם קצפת.