אפרסק טרי וג'ינג'רקרים
אפרסק טרי וקצפת ג'ינג'רקרים עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך סוכר, אבקת אפייה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו אפרסקים טריים וג'ינג'ר מסוכרים, עוגיות אפרסק, ו עוגת פטל אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. גיליון אפייה עם נייר קלף.
לטאטא קמח, 6 כפות סוכר, ואבקת אפייה בקערה גדולה.
מוסיפים חמאה; לשפשף עם קצות האצבעות עד צורות ארוחה גסות מאוד (פתיתים בגודל שיבולת שועל).
מערבבים בג ' ינג ' ר קצוץ 1/4 כוס.
מוסיפים ג ' ינג ' ר אייל ו 2 כפות שמנת. לזרוק עד לגושים לחים טופס. לאסוף בצק לתוך יומן 7 אינץ'.
חותכים לרוחב ל 6 סיבובים שווים.
מניחים על הסדין, מרווחים זה מזה. צורה כל לתוך 2 1/2 אינץ ' קוטר עגול.
מערבבים 1 כף קרם ו 1 כף סוכר בקערה קטנה; מברשת מעל הצדדים של לחמניות קצרות.
אופים shortcakes עד הזהב ו tester מוכנס למרכז יוצא נקי, 20 עד 22 דקות. מגניב על הסדין.
בינתיים, לזרוק אפרסקים בקערה גדולה עם 4 כפות סוכר שנותר 1/4 כוס ג ' ינג ' ר קצוץ.
להקציף הנותרים 1/4 כוסות שמנת 2 כפות סוכר בקערה בינונית עד פסגות.
מניחים תחתית על צלחות. למעלה כל אחד עם אפרסקים, קצפת, ו shortcake העליון.
2; שומן (g) 36.01; שומן רווי (g)22.49; כולסטרול (mg) 118.12; פחמימות (g)77.78;סיבים תזונתיים (g)2.63; סוכרים סה " כ (g)42.06;פחמימות נטו (g)75.15; חלבון (g)6.08