אפרסק-שקדים פירות פופס
פיצפוצי פירות שקדים יכולים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 55 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סוכר, אפרסקים, צוף אפרסק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו אפרסק בגריל וקרח שקדים, עוגת אפרסק פופס, ו סלט קיץ אפרסק שקדים עם ויניגרט אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, מערבולת 3 כוסות אפרסקים מבושלים קלופים פרוסים, 3/4 כוס צוף אפרסק משומר, 1 עד 2 כפות סוכר (לפי הטעם), 1 כף מיץ לימון, ו 1/8 כפית תמצית שקדים עד חלקה.
יוצקים תערובת פירות לתוך 6 עד 8 תבניות בר מיץ (ראה הערות). לצרף מכסה בחוזקה להכניס מקלות, עוזב 1 1/2 ל 2 אינץ ' של כל בולט. להגדיר תבניות במקפיא, לוודא שהם ברמה זקופה, להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות, או עד 2 שבועות.
כדי unmold, להפעיל מים חמים על התבניות עד השפה, רק עד פופס משתחררים הצדדים, 5 עד 15 שניות.
הסר את הכיסויים ולשלוף את pops.
פופס שכבתי: כדי ליצור פופס שני טון, לעשות שני מתכונים שונים ולהשתמש כפול תבניות רבות.
יוצקים תערובת אחת לתוך כל התבניות להקפיא עד המשרד למגע על גבי, על 45 דקות, ואז לשפוך את התערובת השנייה על הראשון, להקפיא לחלוטין.