אפרסקים ביין אדום
אפרסקים ביין אדום דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פלפלים, אפרסקים, רצועות קליפה כתומות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 22%. מתכונים דומים: אפרסקים עלומים יין עם גלידה, Pesche אל וינו רוסו (אפרסקים ביין אדום), ו אפרסקים בגריל & עוגת מזון מלאך עם רוטב יין אדום.
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים בסיר גדול. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; לבשל 10 דקות או עד תערובת היין מצטמצם 1/2 כוסות. מגניב לטמפרטורת החדר.
מסננים תערובת יין דרך מסננת מעל קערה, להשליך מוצקים.
מערבבים תערובת יין ואפרסקים בקערה בינונית; מכסים ומקררים 4 שעות, ערבוב מדי פעם.