אפרסקים ויוגורט עם שקדים מסוכרים
אפרסקים ויוגורט עם שקדים מסוכרים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 450 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שקדים, ביצה לבנה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שקדים מסוכרים קינמון, שקדים קינמון מסוכרים, ו ירקות ירוקים W / תותים ושקדים מסוכרים.
הוראות
כדי להכין ציפוי, לשלב שקדים, 1/2 כוס סוכר, ביצה לבן.
מורחים בשכבה זוגית על מחבת רול ג ' לי מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לאחר 5 דקות.
כדי להכין אפרסקים, לשלב 1/4 כוס סוכר, מים, וקליפה בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה.
יוצקים סירופ לתוך קערה גדולה; מערבבים וניל.
מוסיפים אפרסקים, משליכים למעיל.
מערבבים את היוגורט והדבש. כפית 1/2 תערובת יוגורט כוס לתוך כל אחד 4 קערות רדודות. למעלה כל מנה עם 1 אפרסקים כוס וכ 3 כפות ציפוי, ומגישים מיד.