אפרסקים וסנדלר אוכמניות
המתכון אפרסק וסנדלר אוכמניות מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 258 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זנגביל טחון, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו קובלר אוכמניות אפרסק, קובלר אוכמניות אפרסק, ו אפרסקים וסנדלר אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 2 כפות חמאה מומסת לתחתית צלחת 2 ליטר מצופה ספריי בישול.
מערבבים אפרסקים, אוכמניות, ו 1 כף קמח בקערה גדולה; לזרוק בעדינות.
להוסיף 1/4 כוס סוכר וג ' ינג ' ר; לזרוק בעדינות לשלב.
יוצקים תערובת אפרסק לתבנית אפייה מוכנה. כף קלה שנותרה 1 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב 1 קמח כוס, הנותרים 3/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים 2 כפות הנותרים חמאה מומסת וחלב, ערבוב עם מקצף.
יוצקים את הבלילה באופן שווה על תערובת פירות.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד חום זהוב.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות וון זכייה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
![וון זכייה ריזלינג]()
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.