קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפרסקים וסנדלר אוכמניות

אפרסקים וסנדלר אוכמניות
המתכון אפרסק וסנדלר אוכמניות מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 258 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זנגביל טחון, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו קובלר אוכמניות אפרסק, קובלר אוכמניות אפרסק, ו אפרסקים וסנדלר אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
יוצקים 2 כפות חמאה מומסת לתחתית צלחת 2 ליטר מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
חמאהחמאה
3
מערבבים אפרסקים, אוכמניות, ו 1 כף קמח בקערה גדולה; לזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
אפרסקאפרסק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
להוסיף 1/4 כוס סוכר וג ' ינג ' ר; לזרוק בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
סוכרסוכר
5
יוצקים תערובת אפרסק לתבנית אפייה מוכנה. כף קלה שנותרה 1 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אפרסקאפרסק
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
תבנית אפייהתבנית אפייה
סכיןסכין
6
שלב 1 קמח כוס, הנותרים 3/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מוסיפים 2 כפות הנותרים חמאה מומסת וחלב, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
יוצקים את הבלילה באופן שווה על תערובת פירות.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
9
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות וון זכייה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
וון זכייה ריזלינג
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.