אפרסקים מקורמלים עם דבש ופטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אפרסקים מקורמלים עם דבש פטל. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 782 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לכם סוכר של ממתקים, מיץ לימון, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת רוזמרין ודבש תירס מחבת עם אפרסקים מקורמלים, אפרסקים עלומים עם פטל, ו אפרסקים בגריל עם פטל (מתכונים דומים).
הוראות
חסמו את האפרסקים במים רותחים למשך 1 עד 2 דקות.
הסר מהחום ולהעביר את האפרסקים לצלחת כדי להתקרר. בינתיים, בסיר בינוני, לשלב את המים וסוכר מגורען ולהביא לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מקלפים את האפרסקים ומוסיפים אותם לסירופ הסוכר החם.
תן להם להתקרר לחלוטין בסירופ, הופך אותם פעם או פעמיים.
במעבד מזון מיני, מחית 1/2 כוס של פטל עם הסוכר של ממתקים, מיץ לימון ווניל. מסננים את המחית לקערה קטנה ומקררים עד הצורך.
במחבת nonstick גדולה, לשלב את הדבש והחמאה ולבשל על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חלקה, על 5 דקות.
מוסיף את האפרסקים ולהפוך עד מצופה.
מעבירים את האפרסקים לכלים ומניחים כף גלידה וניל ליד כל אחד מהם. כף חלק מחית פטל על אפרסקים וגלידה.
מקשטים עם שאר פטל ואת ענפי מנטה ומגישים מיד.