אפרסקים עטורי פרסים ועוגת קרם
אפרסקים עטורי פרסים ועוגת קרם הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם תערובת פודינג וניל לא מיידית, סוכר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: אפרסקים עטורי פרסים ועוגת קרם, עוגת קרם קוקוס זוכת פרסים עם איום משולש, ו צ'ילי עטור הפרסים של ג' ים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). צד גריז ותחתית של 10 אינץ ' צלחת עמוקה מחבת עוגה.
בקערת ערבוב בינונית, מערבבים יחד קמח, מלח, אבקת אפייה ותערובת פודינג.
מערבבים בחמאה, ביצה וחלב. לנצח במשך 2 דקות.
יוצקים תערובת למחבת פאי. מסדרים את פרוסות האפרסק על גבי תערובת הפודינג.
בקערת ערבוב קטנה, מקציפים גבינת שמנת עד רכות.
מוסיפים 1/2 כוס סוכר ו 3 כפות סירופ אפרסק שמורות. לנצח במשך 2 דקות. תערובת כפית על אפרסקים עד למרחק 1 אינץ 'של פאן אדג'.
מערבבים יחד 1 כף סוכר 1 כפית קינמון, ומפזרים מעל.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, עד חום זהוב. תירגע לפני ההגשה.