קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

אפרסקים עלומים קיץ עם סלט סטילטון תות

אפרסקים עלומים קיץ עם סלט סטילטון תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אפרסקים עלומים קיץ עם סלט סטילטון תות. מנה אחת מכילה 1557 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו דבש, ביום דה וניז, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו תות וסלט סטילטון, סלט קיץ עם אפרסקים בגריל, ו סלט קיץ עם ביצה עלומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תתחיל בכך שתגנוב את האפרסקים. להביא את Beaume De Venise, סוכר, ומים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
תוסיף את האפרסקים לנוזל החם. מכסים את הסיר בנייר קלף ומביאים לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר סיר מחום ותן לאפרסקים לשבת בנוזל החם עד שהוא מתקרר. מקלפים עורות ומניחים בצד. לקצוץ את התותים ולמקם אותם בקערה. טוסט אגוזי מלך לקצוץ לחתיכות קטנות ולהוסיף אותם לתותים. להתפורר סטילטון ומערבבים עם תותים. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. בזהירות למקם גיליון פילו על משטח שטוח מברשת קלות עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
סטילטוןסטילטון
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מפזרים סוכר ' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
5
מניחים עוד גיליון בצק על גבי השני וחוזרים על התהליך 5 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
6
חותכים את המאפה במשולש רוחב ארוך, 1 אינץ', מניחים אותו על סחף או גיליון אפייה מצופה קלף ואופים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר מהתנור ומפזרים סטילטון מתפורר. אפשר להתקרר על מתלה תיל. כדי לשרת, לחתוך את האפרסקים לשניים ולהסיר את הבור.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
סטילטוןסטילטון
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים אפרסקים במרכז 4 צלחות, לגרוף סלט תות ומניחים על גבי אפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
9
טפטוף הפחתת בלסמי, להוסיף כמה אגוזי מלך מסוכרים סביב צלחת, העליון עם צ ' יפס סטילטון.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך מסוכריםאגוזי מלך מסוכרים
צ ' יפסצ ' יפס
סטילטוןסטילטון
10
מחממים תנור ל 275 מעלות F. כדי ממתקים אגוזי מלך, לשלב את הדבש עם אגוזי מלך, להפיץ על תבנית אפייה, ואופים במשך 20 דקות. הפחתת בלסמי: חומץ בלסמי 3 כוסות
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מניחים את חומץ בלסמי במחבת רוטב קטנה, להביא לרתיחה, ולאפשר את החומץ כדי להפחית עד 3/4 של כוס.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
להסיר מהחום ולהניח בצד.
13
מניחים את חומץ בלסמי במחבת רוטב קטנה, להביא לרתיחה, ולאפשר את החומץ כדי להפחית עד 3/4 של כוס.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
14
להסיר מהחום ולהניח בצד.