אפרסקים עלומים קיץ עם סלט סטילטון תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אפרסקים עלומים קיץ עם סלט סטילטון תות. מנה אחת מכילה 1557 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו דבש, ביום דה וניז, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו תות וסלט סטילטון, סלט קיץ עם אפרסקים בגריל, ו סלט קיץ עם ביצה עלומה (מתכונים דומים).
הוראות
תתחיל בכך שתגנוב את האפרסקים. להביא את Beaume De Venise, סוכר, ומים לרתיחה.
תוסיף את האפרסקים לנוזל החם. מכסים את הסיר בנייר קלף ומביאים לרתיחה מתגלגלת.
הסר סיר מחום ותן לאפרסקים לשבת בנוזל החם עד שהוא מתקרר. מקלפים עורות ומניחים בצד. לקצוץ את התותים ולמקם אותם בקערה. טוסט אגוזי מלך לקצוץ לחתיכות קטנות ולהוסיף אותם לתותים. להתפורר סטילטון ומערבבים עם תותים. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. בזהירות למקם גיליון פילו על משטח שטוח מברשת קלות עם חמאה מומסת.
מניחים עוד גיליון בצק על גבי השני וחוזרים על התהליך 5 פעמים.
חותכים את המאפה במשולש רוחב ארוך, 1 אינץ', מניחים אותו על סחף או גיליון אפייה מצופה קלף ואופים במשך 15 דקות.
הסר מהתנור ומפזרים סטילטון מתפורר. אפשר להתקרר על מתלה תיל. כדי לשרת, לחתוך את האפרסקים לשניים ולהסיר את הבור.
מניחים אפרסקים במרכז 4 צלחות, לגרוף סלט תות ומניחים על גבי אפרסקים.
טפטוף הפחתת בלסמי, להוסיף כמה אגוזי מלך מסוכרים סביב צלחת, העליון עם צ ' יפס סטילטון.
מחממים תנור ל 275 מעלות F. כדי ממתקים אגוזי מלך, לשלב את הדבש עם אגוזי מלך, להפיץ על תבנית אפייה, ואופים במשך 20 דקות. הפחתת בלסמי: חומץ בלסמי 3 כוסות
מניחים את חומץ בלסמי במחבת רוטב קטנה, להביא לרתיחה, ולאפשר את החומץ כדי להפחית עד 3/4 של כוס.
מניחים את חומץ בלסמי במחבת רוטב קטנה, להביא לרתיחה, ולאפשר את החומץ כדי להפחית עד 3/4 של כוס.