אפרסקים קלויים, נקטרינות ודובדבנים עם סביון
אפרסקים קלויים, נקטרינות ודובדבנים עם Sabayon נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 349 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גרידת לימון, חלמונים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו אפרסקים עם ויסקי יפני Sabayon, אפרסק Sabayon עם אפרסקים בלסמיים, ו אפרסקים ונקטרינות בסירופ דבש (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה שני 9-by-13 אינץ מנות אפייה. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
הוסף את האפרסקים ואת nectarines ו blanch רק עד העורות לשחרר, על 20 שניות.
מסננים במסננת, לרענן תחת מים זורמים קרים לנקז שוב. לקלף את האפרסקים ונקטרינות ולחתוך אותם לרבעים.
בקערה גדולה, לזרוק את האפרסקים ונקטרינות עם הדובדבנים. בקערה קטנה, לשפשף את גרידת לימון לתוך 2/3 כוס סוכר.
הוסף 4 ענפי מנטה וחצי מהפרי לכל צלחת אפייה.
מפזרים חצי מסוכר הלימון על הפרי בכל תבנית אפייה ואופים בשליש העליון של התנור למשך כ-30 דקות, או עד שהפרי מבעבע ומקורמל בכתמים.
תן את שאר הפרי במשך 10 דקות לפני ההגשה.
בינתיים, בסיר גדול, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה על אש נמוכה. בקערה בינונית נירוסטה, לטאטא את חלמונים ביצה עם הנותרים 1/4 כוס סוכר, ולאחר מכן לטאטא ביין. מניחים את הקערה על פני המים הבוערים ומקציפים כל הזמן עד שסביאון צהוב חיוור ורך, כ -8 דקות. לא צריך להיות פסים צהובים כהים גלוי.
להסיר את הקערה מהחום ולהמשיך להקציף כמה פעמים כדי לקרר את הסביאון. מקררים את הסביאון, מטילים לעתים קרובות, עד שהוא מקורר מעט, כ -20 דקות.
בקערת נירוסטה בינונית, מקציפים את הקרם עד המשרד, ואז לקפל אותו לתוך sabayon הצונן. כפית את הפרי האפוי לתוך קערות רדודות, למעלה עם sabayon ומגישים.