קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

אפרסקים קלויים, נקטרינות ודובדבנים עם סביון

אפרסקים קלויים, נקטרינות ודובדבנים עם סביון
אפרסקים קלויים, נקטרינות ודובדבנים עם Sabayon נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 349 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גרידת לימון, חלמונים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו אפרסקים עם ויסקי יפני Sabayon, אפרסק Sabayon עם אפרסקים בלסמיים, ו אפרסקים ונקטרינות בסירופ דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חמאה שני 9-by-13 אינץ מנות אפייה. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הוסף את האפרסקים ואת nectarines ו blanch רק עד העורות לשחרר, על 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
4
מסננים במסננת, לרענן תחת מים זורמים קרים לנקז שוב. לקלף את האפרסקים ונקטרינות ולחתוך אותם לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
בקערה גדולה, לזרוק את האפרסקים ונקטרינות עם הדובדבנים. בקערה קטנה, לשפשף את גרידת לימון לתוך 2/3 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
נקטרינהnameנקטרינהname
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הוסף 4 ענפי מנטה וחצי מהפרי לכל צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
מפזרים חצי מסוכר הלימון על הפרי בכל תבנית אפייה ואופים בשליש העליון של התנור למשך כ-30 דקות, או עד שהפרי מבעבע ומקורמל בכתמים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר לימוןסוכר לימון
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
תן את שאר הפרי במשך 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
9
בינתיים, בסיר גדול, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה על אש נמוכה. בקערה בינונית נירוסטה, לטאטא את חלמונים ביצה עם הנותרים 1/4 כוס סוכר, ולאחר מכן לטאטא ביין. מניחים את הקערה על פני המים הבוערים ומקציפים כל הזמן עד שסביאון צהוב חיוור ורך, כ -8 דקות. לא צריך להיות פסים צהובים כהים גלוי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
להסיר את הקערה מהחום ולהמשיך להקציף כמה פעמים כדי לקרר את הסביאון. מקררים את הסביאון, מטילים לעתים קרובות, עד שהוא מקורר מעט, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
בקערת נירוסטה בינונית, מקציפים את הקרם עד המשרד, ואז לקפל אותו לתוך sabayon הצונן. כפית את הפרי האפוי לתוך קערות רדודות, למעלה עם sabayon ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון