קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

אפרסקים קלויים, נקטרינות ודובדבנים עם סביון

אפרסקים קלויים, נקטרינות ודובדבנים עם סביון
אפרסקים קלויים, נקטרינות ודובדבנים עם Sabayon נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 349 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גרידת לימון, חלמונים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו אפרסקים עם ויסקי יפני Sabayon, אפרסק Sabayon עם אפרסקים בלסמיים, ו אפרסקים ונקטרינות בסירופ דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חמאה שני 9-by-13 אינץ מנות אפייה. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
הוסף את האפרסקים ואת nectarines ו blanch רק עד העורות לשחרר, על 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
4
מסננים במסננת, לרענן תחת מים זורמים קרים לנקז שוב. לקלף את האפרסקים ונקטרינות ולחתוך אותם לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
בקערה גדולה, לזרוק את האפרסקים ונקטרינות עם הדובדבנים. בקערה קטנה, לשפשף את גרידת לימון לתוך 2/3 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
נקטרינהnameנקטרינהname
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הוסף 4 ענפי מנטה וחצי מהפרי לכל צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מפזרים חצי מסוכר הלימון על הפרי בכל תבנית אפייה ואופים בשליש העליון של התנור למשך כ-30 דקות, או עד שהפרי מבעבע ומקורמל בכתמים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר לימוןסוכר לימון
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
תן את שאר הפרי במשך 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
9
בינתיים, בסיר גדול, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה על אש נמוכה. בקערה בינונית נירוסטה, לטאטא את חלמונים ביצה עם הנותרים 1/4 כוס סוכר, ולאחר מכן לטאטא ביין. מניחים את הקערה על פני המים הבוערים ומקציפים כל הזמן עד שסביאון צהוב חיוור ורך, כ -8 דקות. לא צריך להיות פסים צהובים כהים גלוי.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
להסיר את הקערה מהחום ולהמשיך להקציף כמה פעמים כדי לקרר את הסביאון. מקררים את הסביאון, מטילים לעתים קרובות, עד שהוא מקורר מעט, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
בקערת נירוסטה בינונית, מקציפים את הקרם עד המשרד, ואז לקפל אותו לתוך sabayon הצונן. כפית את הפרי האפוי לתוך קערות רדודות, למעלה עם sabayon ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך