אצבעות עוף קפואות תוצרת בית
אצבעות עוף קפוא תוצרת בית עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 273 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 63 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. לכו לחנות ואספו מלח כשר, דגני פתיתי תירס, אחוז יוגורט יווני ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 86%. ציון זה הוא עצום. נסו אצבעות דגים תוצרת בית, אצבעות דגים תוצרת בית, ו לזניה קפואה תוצרת בית עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שלב את הדגנים, טוסט המלבה, הפרמזן, הפטרוזיליה אם משתמשים, פפריקה ו -1 / 2 כפית מלח בשקית גדולה הניתנת לסגירה מחדש, ובעזרת תחתית מחבת או מערוך, מועכים לארוחה גסה. לזרוק לתוך צלחת רדודה.
הקציפו את החלבונים עם 2 כפות מים בכלי רדוד אחר.
טובלים את מכרזי העוף בחלבון הביצה, מנערים את העודפים ומצפים היטב בציפוי.
אופים מיד, או מקררים עד 1 שעה לפני האפייה. כדי להקפיא, לסדר את מכרזי עוף לחם על גיליון אפייה להקפיא עד קשה, 1 עד 2 שעות. חנות מחדש סגר מקפיא שקיות עבור עד 1 חודש.
שלב את היוגורט, הבזיליקום, הפלפל האדום, 1 כף מים, חומץ, שום ומלח לפי הטעם. עוטפים ומקררים עד שמוכן להגשה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס. התאימו תבנית אפייה עם מסגרת עם מתלה אפייה ורססו בתרסיס בישול. מרססים בנדיבות את מכרזי העוף הטריים או הקפואים בתרסיס בישול. מסדרים על רשת האפייה ואופים, מדפדפים באמצע הדרך, עד להזהבה ופריכה ומבושלת, 15 עד 20 דקות (אם קפואים, 20 עד 25 דקות).
מוציאים מהתנור ומתבלים במלח.