קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

אצבעות צלויות פריכות עם מיונז לימון ושום

אצבעות צלויות פריכות עם מיונז לימון ושום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אצבעות אמנון פריכות עם מיונז לימון ושום. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1396 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 107 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-156 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם שום, panko, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית נסו לימון פריך, אמנון אפוי בתנור פריך עם פטוצ'יני לימון-עגבניות, ו אמנון שום לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את אמנון לתוך "אצבעות" על ידי חיתוך הראשון פילה במחצית. השאירו את הצדדים הדקים ארוכים, ואז לחתוך את הצדדים העבים לשניים באלכסון כך שהם נראים ארוכים יותר.תכינו שלוש קערות גדולות ורדודות בפס ייצור.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שים את הקמח בקערה הראשונה, את הביצים המכות בשנייה, ואת הפנקו בשלישית.קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום. לדלות את אצבעות הדגים בתערובת הקמח, רועד עודף לתוך הקערה כל כך רק ציפוי אור נשאר; לטבול את הביצים ולהפוך מעיל באופן שווה; ואז לדלות בפנקו, מפנה כמה פעמים מעיל שווה. (זה יכול להיות מבולגן job...it עדיף להשתמש ביד אחת לקמח וביצים, וביד השנייה לפנקו.) להגדיר את אצבעות אמנון בפירורי לחם על גיליון אפייה מוכן ומתבלים עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים עד מוכנים לבשל (זה יכול להיעשות כמה שעות לפני הזמן).קו צלחת עם 3 מגבות נייר ולהגדיר על ידי התנור. מעיל גדול ללא מקל מחבת סאוט בנדיבות עם שמן זית ומניחים על אש בינונית. כאשר המחבת חמה, מניחים את האצווה הראשונה של אצבעות אמנון במחבת (לא קהל) ומבשלים עד הצד הראשון הוא חום זהוב, 2-3 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד לסיום, כ 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
אמנוןאמנון
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להעביר את אצבעות הדגים לצלחת עם מגבות נייר ולתת לשבת לרגע כדי לנקז כל עודף שמן.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
הסר כל ביטים חומים מהמחבת, להוסיף עוד שמן במידת הצורך ולהמשיך לבשל את הדגים בקבוצות עד הסוף. מתבלים את האצבעות המבושלות עם יותר מלח אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מגישים עם טריזי לימון ומיונז לימון שום.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
טריז לימוןטריז לימון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6
מערבבים את המיונז, שום ומיץ לימון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.הערה: אם אתה רוצה להקפיא את אצבעות אמנון מצופה בפירורי לחם, להניח אותם בשכבה אחת לעטוף היטב עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אמנוןאמנון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מניחים בשקית במקפיא. כאשר אתה מוכן לעשות אותם, פשוט להפשיר אותם מספיק כדי שהם ישכבו שטוח במחבת ומבשלים כפי שהורה לעיל.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו