אקוודור (אקוודור) (קציצות תפוחי אדמה וגבינה באקוודור)
לאפינגצ'וס אקוודוריאנוס (קציצות תפוחי אדמה וגבינה באקוודור) עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הצדדיות שלכם. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 131 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. לכו לחנות ותביאו גבינת מונטריי, פלפל, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציצות תפוחי אדמה גביני אקוודור (Llapingachos), קציצות גבינה ותפוחי אדמה באקוודור, ו Fanesca (אקוודורי צ'אודר לנטן).
הוראות
מניחים 1 1/2 כפיות מלח ותפוחי אדמה בסיר, ומכסים במים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד מכרז.
מסננים, ומחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה. מגניב.
מוסיפים גבינה, בצל ירוק, 1/4 כפית מלח, ופלפל לתערובת תפוחי אדמה, ערבוב היטב. מחלקים תערובת תפוחי אדמה לתוך 6 כדורים (כ 1/2 כוס לכל כדור). לשטח כדורים לתוך 1/2 אינץ 'עבה קציצות (על קוטר 3 אינץ').
מניחים על תבנית אפייה; מכסים ומקררים 20 דקות או עד המשרד.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מניחים קציצות תפוחי אדמה וגבינה במחבת; לבשל 5 דקות או עד שישבנים מושחמים. הפוך קציצות; לבשל 3 דקות. קציצות למעלה עם עגבניות ובצל אדום.