אקווריום ג'לי
אקווריום ג'לי-או יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 326 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 47 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30 ופסקטרי דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו ג'לטין, מים, קרח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בג'לטין אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח ג'לטין שמנת אוכמניות, אננס ולימון כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 95%. ציון זה הוא עצום. נסו כוסות אקווריום, סלט ג'לי פונץ' פירות של פורר-הכינו סלט ג'לי מרענן על ידי הוספת כמה מרכיבים חיצוניים, ו סלט הג'לי הירוק הבהיר של פור-זהו סלט ג' לי משופר עבור מתכונים דומים.
הוראות
מערבבים בקערה ג 'לטין ללא טעם וג' לטין בטעם פירות.
הביאו מיץ ענבים לרתיחה בסיר; יוצקים מעל תערובת ג 'לטין ומערבבים עד להמסת הג' לטין. מוסיפים מיד קוביות קרח ומערבבים עד שהקרח נמס. התערובת צריכה להיות קרה, מעט מוגדרת, אך עדיין נשפכת. במידת הצורך, מקררים את התערובת לצינון, מכיוון שכל חום עלול להמיס את ממתק הסלע.
מורחים סוכריות סלע לתחתית קערת הדגים לכיסוי.
יוצקים מספיק מתערובת הג ' לטין המצוננת על ממתק הסלע לכיסוי של כ -4 סנטימטרים.
'שתלו' את ענף הנענע לתחתית סוכריות הסלע. אם התערובת מוגדרת מספיק, הנענע לא תצוף. זה המנטה צף, הסר אותו והכניס את הקערה המלאה חלקית למקרר עד שהיא כמעט מתייצבת ויכולה לתמוך במנטה. לאחר שתילת הנענע, שפכו בזהירות את תערובת הג ' לטין שנותרה לקערה; מקררים עד להתייצבות נוספת, 8 עד 10 דקות.
טובלים סכין חדה ארוכה במים חמים ומשתמשים בה מכינים פרוסות אנכיות בג ' לטין. השתמש בשיפוד או במקל אכילה כדי למקם דגי גומי במים.'אם אתה עדין, הג 'לטין' יחלים ' סביב ההחדרה לאחר מיקום הדגים. אם החלק העליון של הג ' לטין הוא מהמורות, טובלים כף לתוך מים חמים ולהשתמש בחלק האחורי של זה כדי להחליק את פני השטח.
מקררים עד להתייצבות מלאה, כ-30 דקות.