קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות50
מגזין

אקווריום ג'לי

אקווריום ג'לי
אקווריום ג'לי-או יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 326 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 47 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30 ופסקטרי דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו ג'לטין, מים, קרח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בג'לטין אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח ג'לטין שמנת אוכמניות, אננס ולימון כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 95%. ציון זה הוא עצום. נסו כוסות אקווריום, סלט ג'לי פונץ' פירות של פורר-הכינו סלט ג'לי מרענן על ידי הוספת כמה מרכיבים חיצוניים, ו סלט הג'לי הירוק הבהיר של פור-זהו סלט ג' לי משופר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מערבבים בקערה ג 'לטין ללא טעם וג' לטין בטעם פירות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הביאו מיץ ענבים לרתיחה בסיר; יוצקים מעל תערובת ג 'לטין ומערבבים עד להמסת הג' לטין. מוסיפים מיד קוביות קרח ומערבבים עד שהקרח נמס. התערובת צריכה להיות קרה, מעט מוגדרת, אך עדיין נשפכת. במידת הצורך, מקררים את התערובת לצינון, מכיוון שכל חום עלול להמיס את ממתק הסלע.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ענביםמיץ ענבים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מורחים סוכריות סלע לתחתית קערת הדגים לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים מספיק מתערובת הג ' לטין המצוננת על ממתק הסלע לכיסוי של כ -4 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
5
'שתלו' את ענף הנענע לתחתית סוכריות הסלע. אם התערובת מוגדרת מספיק, הנענע לא תצוף. זה המנטה צף, הסר אותו והכניס את הקערה המלאה חלקית למקרר עד שהיא כמעט מתייצבת ויכולה לתמוך במנטה. לאחר שתילת הנענע, שפכו בזהירות את תערובת הג ' לטין שנותרה לקערה; מקררים עד להתייצבות נוספת, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
טובלים סכין חדה ארוכה במים חמים ומשתמשים בה מכינים פרוסות אנכיות בג ' לטין. השתמש בשיפוד או במקל אכילה כדי למקם דגי גומי במים.'אם אתה עדין, הג 'לטין' יחלים ' סביב ההחדרה לאחר מיקום הדגים. אם החלק העליון של הג ' לטין הוא מהמורות, טובלים כף לתוך מים חמים ולהשתמש בחלק האחורי של זה כדי להחליק את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילהמקלות אכילה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מקררים עד להתייצבות מלאה, כ-30 דקות.