ארבע גבינות ממולאות פגזים עם מרינרה סמוקי
ארבע גבינות ממולאות פגזים עם מרינרה סמוקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 849 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת asiago, מלח, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: קונכיות ג'מבו ממולאות בגבינה ברוטב מרינרה, תרד-גבינה ממולאים קרפים עם מרינרה, ו שלוש גבינות ממולאות פגזים.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מעיל 2 (13 x 9 אינץ') מנות אפייה עם ספריי בישול; להפריש.
מניחים גבינת קוטג ' וגבינת ריקוטה במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
שלב תערובת גבינת קוטג', אסיאגו, והבא 6 מרכיבים.
כף או צינור 1 כף גבינה תערובת לתוך כל פגז. מסדרים חצי פגזים ממולאים, צדי התפר למעלה, בצלחת אחת מוכנה.
יוצקים 3 כוסות מרינרה סמוקי מעל פגזים ממולאים.
מפזרים 1/2 כוס מוצרלה. חזור על הנוהל עם פגזים ממולאים הנותרים, 3 כוסות מרינרה סמוקי, ו 1/2 כוס מוצרלה ב הנותרים צלחת מוכנה.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד מחומם היטב.
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.
כדי להקפיא תבשיל unbaked: להכין דרך כיסוי צעד עם ניילון נצמד, לחיצה כדי להסיר כמה שיותר אוויר ככל האפשר. לעטוף בנייר כסף כבד. חנות במקפיא עד חודשיים.
כדי להכין תבשיל קפוא unbaked: מחממים תנור ל 37
הסר פלסטיק לעטוף; להשליך לעטוף. מכסים תבשיל קפוא עם נייר שמור; אופים ב 375 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד פגזים מחוממים היטב.