אף פעם לא יכולים להיות יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו ל-4 Cheese-Chicken Lasgananananananananananan. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 67 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 1026 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכו לחנות ותרימו פלפל, עלי דפנה, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו לזניה גבינה ועוף לבנה, לזניה שמנת עוף & גבינת שמנת, ו עוף, פלפל אדום קלוי לזניה גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני; מוסיפים את העוף ומבשלים עד השחמה, סיבוב, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל, שום רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, עד הבצל מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את היין ומבשלים עד בעיקר התאדה, כ 5 דקות. מערבבים 3 כוסות מים, עגבניות, עלי דפנה, פטרוזיליה, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים 50 דקות. לשבור את העוף עם כפית. מבשלים עד מעובה, 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הסר את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
5
הכינו את הלזניה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את האטריות ומבשלים כאשר התווית מכוונת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
מסננים את האטריות ואת טפטוף עם שמן זית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
בינתיים, מניחים את הכרוב בקערה גדולה בטוחה במיקרוגל; מוסיפים 1/2 כוס מים וקורט של מלח. מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל עד למכרז, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
כרוב
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-o
9
מסננים ושוטפים תחת מים קרים; לסחוט יבש, ואז לחזור לקערה. מערבבים את הביצים, ריקוטה, מחצית הפרמזן והפטרוזיליה.
מוסיפים 1/2 כפית מלח וכמה טחנות פלפל. זרוק את המוצרלה, אסיאגו והפרמזן הנותרים בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
גבינת אסיאגו
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
11
מורחים 3/4 כוס הרוטב בתבנית אפייה 9-by-13 אינץ'. למעלה עם שליש של האטריות, חופפים אותם מעט. מכסים עם חצי מתערובת כרוב, ואז 2 רוטב כוסות יותר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
כרוב
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
12
מפזרים שליש מתערובת המוצרלה. חזור על השכבות (אטריות, תערובת קייל, רוטב, תערובת מוצרלה). למעלה עם שכבה סופית של אטריות, הרוטב הנותר ותערובת המוצרלה הנותרת. הגדר על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
כרוב
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
13
רופף לכסות עם רדיד ואופים 40 דקות, ואז לחשוף ולאפות עד זהב תוסס, על 25 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה