קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות54
מגזין

ארבע לזניה גבינה-עוף

ארבע לזניה גבינה-עוף
אף פעם לא יכולים להיות יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו ל-4 Cheese-Chicken Lasgananananananananananan. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 67 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 1026 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכו לחנות ותרימו פלפל, עלי דפנה, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו לזניה גבינה ועוף לבנה, לזניה שמנת עוף & גבינת שמנת, ו עוף, פלפל אדום קלוי לזניה גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני; מוסיפים את העוף ומבשלים עד השחמה, סיבוב, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל, שום רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, עד הבצל מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את היין ומבשלים עד בעיקר התאדה, כ 5 דקות. מערבבים 3 כוסות מים, עגבניות, עלי דפנה, פטרוזיליה, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים 50 דקות. לשבור את העוף עם כפית. מבשלים עד מעובה, 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הסר את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
5
הכינו את הלזניה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את האטריות ומבשלים כאשר התווית מכוונת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
מסננים את האטריות ואת טפטוף עם שמן זית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
בינתיים, מניחים את הכרוב בקערה גדולה בטוחה במיקרוגל; מוסיפים 1/2 כוס מים וקורט של מלח. מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל עד למכרז, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כרובכרוב
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מסננים ושוטפים תחת מים קרים; לסחוט יבש, ואז לחזור לקערה. מערבבים את הביצים, ריקוטה, מחצית הפרמזן והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מוסיפים 1/2 כפית מלח וכמה טחנות פלפל. זרוק את המוצרלה, אסיאגו והפרמזן הנותרים בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מורחים 3/4 כוס הרוטב בתבנית אפייה 9-by-13 אינץ'. למעלה עם שליש של האטריות, חופפים אותם מעט. מכסים עם חצי מתערובת כרוב, ואז 2 רוטב כוסות יותר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
12
מפזרים שליש מתערובת המוצרלה. חזור על השכבות (אטריות, תערובת קייל, רוטב, תערובת מוצרלה). למעלה עם שכבה סופית של אטריות, הרוטב הנותר ותערובת המוצרלה הנותרת. הגדר על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
13
רופף לכסות עם רדיד ואופים 40 דקות, ואז לחשוף ולאפות עד זהב תוסס, על 25 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
14
בואו לעמוד 30 דקות לפני ההגשה.
15
צילום: Con Poulos

מרכיבים

227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינות asiago מגורדות (אודותגבינות asiago מגורדות (אודות3עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות סן מרזאנו שלמות, מרוסקות בידעגבניות סן מרזאנו שלמות, מרוסקות ביד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש2largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינות מוצרלה טריות מגורדות (אודותגבינות מוצרלה טריות מגורדות (אודות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קצוצה בערךפטרוזיליה טרייה קצוצה בערך4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ2קבוצותכרוב (עדיף כרוב טוסקני), גבעולים הוסרו, עלים קצוצים דקכרוב (עדיף כרוב טוסקני), גבעולים הוסרו, עלים קצוצים דק8שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר8שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אטריות לזניה (לא להרתיח)אטריות לזניה (לא להרתיח)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה8שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולה, לטפטוףשמן זית כתית מעולה, לטפטוף1קטןבצל, קצוץבצל, קצוץ85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת (אודות3/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת (אודות850חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'part-גבינת ריקוטה דל שומןpart-גבינת ריקוטה דל שומן8שרימפס וורידיםפלפל טחון טריפלפל טחון טרי680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ירכיים עוף ללא עור וללא עצמותירכיים עוף ללא עור וללא עצמות32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה