קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ארבעה פלפל-ג'לי תפוחים

ארבעה פלפל-ג'לי תפוחים
אם יש לכם חומץ תפוחים תפוחים, פקטין פירות כדור, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ג'לי תפוח-פלפל, צלי חזיר וכרוב ניצנים עם מכונת ג'לי של הכדור זיגוג ג' לי מתוק תפוח, ו ג'לי פלפל חריף, כולכם (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצע את השלבים 1 עד 4 של הוראות שימורים, באמצעות חמש צנצנות בגודל ליטר.
2
חלפיניו. זרע וקוביות דק מספיק כדי להפוך 1/4 כוס (ראה הערות). קוצצים גס הנותרים jalapeos (לא זרע); אתה צריך 2 כוסות. ליבה וקוצצים גס תפוחים; אתה צריך 5 1/2 כוסות. גזע, זרע, וקוצצים גס פלפלים צהובים; אתה צריך 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3
במחבת 8 עד 10 ליטר, לשלב ג ' לאפיוס קצוץ גס, תפוחים, פלפלים צהובים; חומץ; ו 1/2 כוס מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות; להפחית חום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד תפוחים רכים כאשר פירסינג, כ 10 דקות. לחץ בעדינות על תערובת באמצעות מסננת בסדר להגדיר על קערה גדולה; להשליך תערובת ירקות או לשמור לשימושים אחרים. לשטוף ומחבת יבשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להחזיר את הנוזל למחבת; להוסיף jalapeos לקוביות, פלפלים אדומים וירוקים, חמאה (אם שימוש), ופקטין. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בסוכר; כאשר תערובת קורות חיים רותחים, מערבבים בדיוק 2 דקות אם באמצעות MCP פקטין (1 דקה אם באמצעות ג 'לי בטוח או ג' לי פירות כדור).
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פקטיןפקטין
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהחום באופן מיידי.
6
דלג וזרוק כל קצף מג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
7
בצע את השלבים 5 עד 11 של הוראות שימורים, עוזב 1/4 אינץ ' של headspace בכל צנצנת ועיבוד צנצנות במשך 5 דקות (ראה הערות).
1
מוסיפים חמאה לריבות וג ' לי כדי למנוע היווצרות קצף במהלך הבישול. אם אתה להשמיט את החמאה, לרפרף את הקצף לפני מצקת ריבה או ג ' לי לצנצנות. המתכון יניב בערך 1/4 כוס פחות.
מרכיבים שתצטרך
GummiesGummies
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ריבהריבה
2
מדוד את כל הסוכר לקערה לפני תחילת המתכון. מתכונים רבים לשימורים קוראים לנפח גדול של סוכר להתווסף כאשר תערובת כבר רותחים; מדידת קדימה מפשטת צעד זה ומונעת טעויות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
השתמש בסרגל כדי למדוד נפח. כמה מתכונים קוראים לתערובת להיות מופחת על ידי כמות מסוימת. כדי לברר זאת בקלות, הכנס סרגל עץ נקי לתוך המחבת לפני הבישול ולמדוד כמה רחוק את התערובת מגיעה. לאחר מכן מבשלים לפי ההוראות עד שהוא מצטמצם באחוזים שצוינו. לדוגמה, אם תערובת לא מבושל אמצעים 4 אינץ 'במחבת מתכון אומר להפחית בחצי, לבשל אותו עד 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי