ארוגולה בגריל-סטייק דג חרב ממולא
סטייק דג-חרב ממולא בגריל עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו ארוגולה, ציפורן שום, זנגביל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סטייקים דג חרב בגריל, סטייקים דג חרב בגריל עם סלסה, ו סטייקים דג חרב בגריל עם פסטו זית.
הוראות
חותכים חתך אופקי דרך צד אחד של כל סטייק כדי ליצור כיס עמוק; להפריש.
שלב יין הבא 7 מרכיבים (יין דרך שום) בצלחת רדודה גדולה; מערבבים היטב.
מוסיפים סטייקים, פונים למעיל. לכסות ולשרות במקרר 30 דקות.
הסר סטייקים מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
מפזרים מלח לתוך כיסים של סטייקים; להפריש.
הוסף ארוגולה למרינדה; לזרוק היטב.
הסר ארוגולה מן המרינדה; להשליך מרינדה. חומר על ארוגולה 3/4 כוס לתוך כל כיס; לאבטח כל כיס עם מכוש עץ.
מניחים סטייקים דג חרב על מתלה גריל מצופה ספריי בישול, גריל 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.