קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

ארוגולה וגבינת עיזים רביולי

ארוגולה וגבינת עיזים רביולי
מתכון רביולי ארוגולן גבינת עיזים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 5 שעות. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם ריקוטה, גבינת עיזים מתונה, קמח בתוספת נוספת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו גבינת עיזים-רביולי ארוגולה עם עגבניות-חמאת פנקטה, גבינת עיזים-רביולי ארוגולה עם עגבניות-חמאת פנקטה, ו רביולי עוף בגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את כל מרכיבי הבצק במעבד עד שהתערובת רק מתחילה ליצור כדור. ללוש בצק על משטח מקומח קל, המשלב רק קמח נוסף ככל הדרוש כדי לשמור על הבצק מלדבק, עד חלקה ואלסטית, 6 עד 8 דקות. לעטוף בצק בניילון נצמד ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה (כדי להפוך את גלגול קל יותר).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
מקציפים יחד קמחים בקערה, ואז תערובת קמח תלולית על משטח עבודה, רצוי עץ, ולעשות היטב במרכז.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים חלמונים, שמן, מלח ומים לבאר. עם מזלג, בעדינות לנצח חלמונים, שמן, ומים עד בשילוב. בהדרגה מערבבים מספיק קמח כדי ליצור משחה, מושך קמח הקרוב ביותר לתערובת ביצה להיזהר לא לעשות פתח בקיר החיצוני של היטב. ללוש את שאר הקמח לתערובת עם הידיים כדי ליצור בצק (זה יהיה רך ודביק). ללוש בצק עד חלקה וגמיש, 8 עד 10 דקות. מכסים עם קערה הפוכה ולתת לעמוד 1 שעה (כדי להפוך את גלגול קל יותר).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
מחממים חמאה במחבת כבדה של 12 אינץ ' מעל חום מתון עד שהקצף שוכך, ואז מוסיפים שום, מלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהשום מתחיל להפוך לזהב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הוסף ארוגולה ו zest ומבשל, מסתובב עם מלקחיים, עד ארוגולה הוא נבול, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
העברת תערובת ארוגולה למסננת בסדר רשת ולחץ עם גב כף עץ כדי לחלץ נוזל עודף, ואז דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מערבבים יחד תערובת ארוגולה וגבינות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
חותכים בצק ל 8 חתיכות שוות. מכסים 7 חתיכות עם לעטוף פלסטיק לטפוח החוצה חתיכת הנותרים לתוך מלבן שטוח. אבק בנדיבות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
סט רולים של יצרנית פסטה על הגדרה רחבה ביותר. להאכיל מלבן, צד קצר ראשון, דרך רולים. מקפלים מלבן בשלישים, כמו מכתב, ולהאכיל אותו, צד קצר ראשון, דרך רולים. חזור על 6 או 7 יותר פעמים, קיפול בצק בשלישים ומזין אותו דרך רולים, צד קצר ראשון בכל פעם, לאבק עם קמח כדי למנוע דבק. הפעל את החוגה להגדרה הבאה (צרה יותר) והאכיל את הבצק דרך גלילים ללא קיפול, תחילה צד קצר. המשך להאכיל את הבצק ללא קיפול, מה שהופך את החלל בין רולים צרים בכל פעם, עד ההגדרה השנייה לצרה יותר משמש. (לא להתגלגל רזה מדי או פסטה תקרע כאשר מלא.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
3
שים גיליון בצק על מגבת מטבח מקומטת קלות (לא בד טרי) עם צד ארוך הקרוב אליך. טיפה 5 או 6 כפות מעוגלות בגודל כפית של מילוי 1 1/2 אינץ ' זה מזה בשורה למטה במרכז חצי ימין של גיליון, ואז להרים חצי שמאל של גיליון לעטוף מעל תלוליות. לחץ למטה בחוזקה אבל בעדינות סביב כל תל, מכריח את האוויר. (כיסי אוויר להגדיל את הסיכוי כי רביולי יישבר במהלך הבישול.)
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
חותכים פסטה (בין תלוליות) עם סכין חדה לתוך בערך 2 1/2 אינץ ' ריבועים. קו תבנית אפייה רדודה גדולה עם מגבת מטבח יבשה נקייה (לא בד טרי), ולאחר מכן לארגן רביולי בשכבה 1 בו. הפוך יותר רביולי עם שאריות חתיכות של בצק ומילוי שנותר באותו אופן, העברה למחבת מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1
חמאת חום במחבת כבדה 12 אינץ ' ניקה מעל חום מתון עד קצף שוככת, ואז לבשל צנוברים, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב חיוור, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים שום, פלפל, מלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השום מתחיל להפוך זהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים מיץ לימון ושמן, מחבת מתערבלת לשלב, ולהסיר מחום. (השאר רוטב במחבת.)
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
להביא סיר 6-8 ליטר של מים מלוחים לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה עדינה. בעוד המים הוא חימום, לחמם רוטב על אש נמוכה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים חצי רביולי למים רותחים בעדינות, מערבבים בזהירות כדי להפריד, ומבשלים, התאמת חום כדי לשמור על רתיחה עדינה, עד פסטה היא רק במכרז, 2 עד 3 דקות. הרם רביולי מבושל עם כפית מחוררת, ניקוז היטב מעל הסיר, ולאחר מכן להעביר למחבת עם רוטב בעדינות לסובב מחבת למעייל פסטה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
להעביר רביולי למגש עם חצי רוטב ומפזרים באופן שווה עם חצי ארוגולה טרי קצוץ. חזור עם פסטה הנותרים, רוטב, ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
רביולירביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
* הבצק יכול להתבצע (אבל לא התגלגל) 6 שעות קדימה ומקורר, עטוף בחוזקה בניילון נצמד.* רביולי יכול להתבצע (אך לא מבושל) 4 שעות קדימה ומקורר, מכוסה בניילון נצמד, במחבת אפייה מצופה מגבת.* מילוי יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי