ארוגולה וגבינת עיזים רביולי
מתכון רביולי ארוגולן גבינת עיזים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 5 שעות. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם ריקוטה, גבינת עיזים מתונה, קמח בתוספת נוספת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו גבינת עיזים-רביולי ארוגולה עם עגבניות-חמאת פנקטה, גבינת עיזים-רביולי ארוגולה עם עגבניות-חמאת פנקטה, ו רביולי עוף בגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את כל מרכיבי הבצק במעבד עד שהתערובת רק מתחילה ליצור כדור. ללוש בצק על משטח מקומח קל, המשלב רק קמח נוסף ככל הדרוש כדי לשמור על הבצק מלדבק, עד חלקה ואלסטית, 6 עד 8 דקות. לעטוף בצק בניילון נצמד ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה (כדי להפוך את גלגול קל יותר).
מקציפים יחד קמחים בקערה, ואז תערובת קמח תלולית על משטח עבודה, רצוי עץ, ולעשות היטב במרכז.
מוסיפים חלמונים, שמן, מלח ומים לבאר. עם מזלג, בעדינות לנצח חלמונים, שמן, ומים עד בשילוב. בהדרגה מערבבים מספיק קמח כדי ליצור משחה, מושך קמח הקרוב ביותר לתערובת ביצה להיזהר לא לעשות פתח בקיר החיצוני של היטב. ללוש את שאר הקמח לתערובת עם הידיים כדי ליצור בצק (זה יהיה רך ודביק). ללוש בצק עד חלקה וגמיש, 8 עד 10 דקות. מכסים עם קערה הפוכה ולתת לעמוד 1 שעה (כדי להפוך את גלגול קל יותר).
מחממים חמאה במחבת כבדה של 12 אינץ ' מעל חום מתון עד שהקצף שוכך, ואז מוסיפים שום, מלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהשום מתחיל להפוך לזהב, 1 עד 2 דקות.
הוסף ארוגולה ו zest ומבשל, מסתובב עם מלקחיים, עד ארוגולה הוא נבול, 2 עד 4 דקות.
העברת תערובת ארוגולה למסננת בסדר רשת ולחץ עם גב כף עץ כדי לחלץ נוזל עודף, ואז דק קוצצים.
מערבבים יחד תערובת ארוגולה וגבינות בקערה.
חותכים בצק ל 8 חתיכות שוות. מכסים 7 חתיכות עם לעטוף פלסטיק לטפוח החוצה חתיכת הנותרים לתוך מלבן שטוח. אבק בנדיבות עם קמח.
סט רולים של יצרנית פסטה על הגדרה רחבה ביותר. להאכיל מלבן, צד קצר ראשון, דרך רולים. מקפלים מלבן בשלישים, כמו מכתב, ולהאכיל אותו, צד קצר ראשון, דרך רולים. חזור על 6 או 7 יותר פעמים, קיפול בצק בשלישים ומזין אותו דרך רולים, צד קצר ראשון בכל פעם, לאבק עם קמח כדי למנוע דבק. הפעל את החוגה להגדרה הבאה (צרה יותר) והאכיל את הבצק דרך גלילים ללא קיפול, תחילה צד קצר. המשך להאכיל את הבצק ללא קיפול, מה שהופך את החלל בין רולים צרים בכל פעם, עד ההגדרה השנייה לצרה יותר משמש. (לא להתגלגל רזה מדי או פסטה תקרע כאשר מלא.)
שים גיליון בצק על מגבת מטבח מקומטת קלות (לא בד טרי) עם צד ארוך הקרוב אליך. טיפה 5 או 6 כפות מעוגלות בגודל כפית של מילוי 1 1/2 אינץ ' זה מזה בשורה למטה במרכז חצי ימין של גיליון, ואז להרים חצי שמאל של גיליון לעטוף מעל תלוליות. לחץ למטה בחוזקה אבל בעדינות סביב כל תל, מכריח את האוויר. (כיסי אוויר להגדיל את הסיכוי כי רביולי יישבר במהלך הבישול.)
חותכים פסטה (בין תלוליות) עם סכין חדה לתוך בערך 2 1/2 אינץ ' ריבועים. קו תבנית אפייה רדודה גדולה עם מגבת מטבח יבשה נקייה (לא בד טרי), ולאחר מכן לארגן רביולי בשכבה 1 בו. הפוך יותר רביולי עם שאריות חתיכות של בצק ומילוי שנותר באותו אופן, העברה למחבת מרופדת.
חמאת חום במחבת כבדה 12 אינץ ' ניקה מעל חום מתון עד קצף שוככת, ואז לבשל צנוברים, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב חיוור, כ 4 דקות.
מוסיפים שום, פלפל, מלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השום מתחיל להפוך זהב, על 2 דקות.
מוסיפים מיץ לימון ושמן, מחבת מתערבלת לשלב, ולהסיר מחום. (השאר רוטב במחבת.)
להביא סיר 6-8 ליטר של מים מלוחים לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה עדינה. בעוד המים הוא חימום, לחמם רוטב על אש נמוכה במידת הצורך.
מוסיפים חצי רביולי למים רותחים בעדינות, מערבבים בזהירות כדי להפריד, ומבשלים, התאמת חום כדי לשמור על רתיחה עדינה, עד פסטה היא רק במכרז, 2 עד 3 דקות. הרם רביולי מבושל עם כפית מחוררת, ניקוז היטב מעל הסיר, ולאחר מכן להעביר למחבת עם רוטב בעדינות לסובב מחבת למעייל פסטה.
להעביר רביולי למגש עם חצי רוטב ומפזרים באופן שווה עם חצי ארוגולה טרי קצוץ. חזור עם פסטה הנותרים, רוטב, ארוגולה.
* הבצק יכול להתבצע (אבל לא התגלגל) 6 שעות קדימה ומקורר, עטוף בחוזקה בניילון נצמד.* רביולי יכול להתבצע (אך לא מבושל) 4 שעות קדימה ומקורר, מכוסה בניילון נצמד, במחבת אפייה מצופה מגבת.* מילוי יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.