קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

ארוגולה, סלמון וכרישה טארט

ארוגולה, סלמון וכרישה טארט
מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. אם $1.94 למנה נופל בתקציב שלך, ארוגולה, סלמון, כרישה טארט יכול להיות סופר ללא גלוטן, פסקטריאני, קטוגני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 75 אוהדים. אם יש לך שמן זית, מיץ לימון מ 1 לימון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: ארוגולן וליק טארט, סלמון מעושן, ארוגולן וטארט גבינת עיזים, ו האם וליק פריטטה עם ארוגולה.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 425 [°].
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מרדדים קרום העוגה שלנו והמקום במחבת טארט 12 אינץ'. קצוות קצוות. קרום פאי זין בכל רחבי עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
העבר למקפיא לפחות 15 דקות. כאשר מוכנים לאפות, מניחים על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד להזהבה, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מחממים חמאה במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים כרישה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד כרישה רכה, על 4 דקות. בערך לקצוץ חצי ארוגולה ולהוסיף למחבת. לבשל, ערבוב, עד נבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר מחום ולהעביר תוכן לקערה גדולה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומאפשרים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
לטאטא יחד שמנת, ביצים, ו 1/2 כפית מלח. פיזור כרישה תערובת על החלק התחתון של טארט, ואחריו חתיכות סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)(קיבלר)
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
יוצקים תערובת שמנת מעל ומניחים את הטארט בחזרה על תבנית האפייה בתנור. מבשלים עד תערובת שמנת מוגדר סלמון מבושל, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
לזרוק את ארוגולה הנותרים עם שמן זית וחומץ העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל. אפשר לטארט להתקרר במשך 15 דקות ואז מגישים טארט עם ארוגולה לבושה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.