קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

ארוגולה פארוטו

ארוגולה פארוטו
ארוגולה פארוטו היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 548 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לכם ארוגולה, פרמז'ן, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ארוגולה פסטו, ארוגולה פסטו, ו ארוגולה פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
3
מוסיפים את פארו ויין ומבשלים, ערבוב, עד היין נספג. מערבבים במרק, 1 כוס בכל פעם (מחכה עד כל תוספת של מרק נספג לפני הוספת הבא), ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 20 עד 25 דקות בסך הכל. מערבבים את ארוגולה ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
ארוגולהארוגולה
מרקמרק
פארו.פארו.
ייןיין