קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

בטטות עם בעיטה

בטטות עם בעיטה
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? בטטות עם בעיטה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 577 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך חמאה, סוכר חום, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים מוקרמים עם בעיטה!, בעיטה מתוקה: צ'יפוטלה צ' יפס בטטה קינמון, ו פירה עם בעיטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את תפוחי האדמה, סוכר, מקל קינמון, וציפורן שלמה.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
ציפורן שלמהציפורן שלמה
תפוח אדמהתפוח אדמה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
הוסף מספיק מים רק בקושי לכסות את תפוחי האדמה. מכסים חלקית את הסיר ומבשלים, על אש נמוכה, עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מסננים ומוסיפים את תפוחי האדמה לקערה גדולה. זרוק את מקל הקינמון ואת כל ציפורן.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
ציפורן שלמהציפורן שלמה
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
ממיסים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני-גבוה. מערבבים באדמה קינמון, קאיין, מלח, וציפורן הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
ציפורן קרקעציפורן קרקע
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
יוצקים את התערובת על תפוחי האדמה ומחית לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
6
מעבירים לקערת הגשה ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה