בטטות עם בעיטה
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? בטטות עם בעיטה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 577 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך חמאה, סוכר חום, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים מוקרמים עם בעיטה!, בעיטה מתוקה: צ'יפוטלה צ' יפס בטטה קינמון, ו פירה עם בעיטה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב את תפוחי האדמה, סוכר, מקל קינמון, וציפורן שלמה.
הוסף מספיק מים רק בקושי לכסות את תפוחי האדמה. מכסים חלקית את הסיר ומבשלים, על אש נמוכה, עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות.
מסננים ומוסיפים את תפוחי האדמה לקערה גדולה. זרוק את מקל הקינמון ואת כל ציפורן.
ממיסים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני-גבוה. מערבבים באדמה קינמון, קאיין, מלח, וציפורן הקרקע.
יוצקים את התערובת על תפוחי האדמה ומחית לעקביות הרצויה.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים חם.