מאפינס פטל לבן
מאפינס פטל לבן יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 95 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, שבבי שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. . נסו מאפינס פטל ושוקולד לבן, מאפינס שוקולד לבן פטל, ו מאפינס פטל-לבן שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). שמן וקמח 12 כוסות מאפין.
שלב 2 כוסות קמח, 1/3 כוס סוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה.
לטאטא את שתי כמויות החלב עם ביצה בקערה אחרת; מערבבים לתוך תערובת קמח עם חמאה מומסת 1/4 כוס, 1 כפית תמצית פטל, ותמצית וניל עד רק לחה. החובט יהיה מלא גושים. מקפלים פנימה פטל ושוקולד צ ' יפס לבן; הבלילה כפית לתוך כוסות מאפין מוכן.
מערבבים 5 כפות סוכר, 2 כפות קמח, קינמון, ו 1/2 כפית תמצית פטל בקערה. השתמש חותך מאפה לקצוץ 2 כפות חמאה לתערובת עד שהוא דומה קרמבל גס; מפזרים על מאפינס.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 18 עד 21 דקות.