ארוגולה פסטו
גשו לסופר וקנו מלח, שיני שום, גבינת פרמזן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: Arugula Pesto: Pesto Di Rucola, ארוגולה פסטו, ו ארוגולה פסטו.
הוראות
1 חום השום: חום 6 שיני שום עם הקליפות שלהם על במחבת מעל חום גבוה בינוני עד השום הוא השחי קלות במקומות, על 10 דקות.
הסר את השום מהמחבת, מגניב, ולהסיר את העורות.2 טוסט האגוזים: טוסט האגוזים במחבת על חום בינוני עד חום קל, או לחמם במיקרוגל על חום גבוה במשך דקה או שתיים עד שאתה מקבל את זה טעם קלוי. במיקרוגל שלנו זה לוקח 2 דקות.תהליך 3a במעבד מזון: (הדרך המהירה)
מערבבים את ארוגולה, מלח, אגוזי מלך, שום קלוי גלם למעבד מזון. דופק תוך כדי טפטוף שמן הזית לתוך המעבד.
מערבבים את האגוזים, מלח ושום במכתש. עם העלי, לטחון עד חלקה.
מוסיפים את הגבינה ושמן הזית, לטחון שוב עד חלקה. דק קוצצים את ארוגולה ולהוסיף אותו מרגמה. לטחון עם מרכיבים אחרים עד חלקה.4 להתאים את הטעם: כי הפסטו הוא כל כך תלוי במרכיבים בודדים, ואת כוחו של החומרים תלוי העונה או מגוון, לבדוק את זה ולהוסיף יותר של החומרים לפי הטעם.
מגישים עם פסטה, מעל תפוחי אדמה קלויים טריים, או כמו רוטב לפיצה.