ארוז רוג'ו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את ארוז רוג'ו. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 175 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו סראנו צ'ילה, מרק עוף, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 48 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 32%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו אורז אדום מקסיקני (ארוז רוג'ו), ארז רוג'ו (אורז אדום מקסיקני), ו אורז אדום מקסיקני (ארוז רוג'ו) (מתכונים דומים).
הוראות
בעזרת פומפיה בקופסה מגרדים את העגבנייה לקערה בינונית ומשליכים את עור העגבניות.
מחממים את השמן במחבת כבדה בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד לשקיפות, כ -5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה. מערבבים פנימה את האורז ומבשלים עד שהוא קלוי מעט, כ -3 דקות.
מוסיפים את המרק, רוטב העגבניות והעגבנייה המגוררת ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הסראנו, ענף הכוסברה והמלח, לפי הטעם. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שהנוזל נספג והאורז רך, כ -15 דקות.
מכבים את האש מתחת למחבת. מכסים את האורז ומניחים לעמוד 8 דקות. מקציפים את האורז במזלג, מעבירים לקערת הגשה ומגישים.