ארוחה מצה-פורל מצופה
אם יש לכם ארוחה מצה, שמן צמחי, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קציצות עוף מצות מצופה קרום, טרוטה מצופה קמח תירס, ו טרוטת אגוזי לוז מצופה.
הוראות
בקערה, להכות את הביצה והמים עם קמצוץ של מלח. בתבנית אפייה רדודה, לזרוק את ארוחת המצות עם פלפל, אבקת שום ו 1 1/2 כפיות מלח.
לטבול את פילה פורל ביצה מוכה, ואז לדלות בתערובת ארוחה מצה; להעביר תבנית אפייה.
חום 3 כפות שמן בכל אחד 2 מחבת nonstick גדולה.
הוסף 4 פילה, צד העור למעלה, לכל מחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בקצוות, 5 דקות. הפעל ומבשל עד העור הוא פריך והדגים הוא רק אטום לאורך, כ 3 דקות.
מעבירים למגש ומפזרים מלח.