קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ארוחת בוקר טורטה (כריך ארוחת בוקר מקסיקני עם ביצים, חזיר פריך, שעועית)

ארוחת בוקר טורטה (כריך ארוחת בוקר מקסיקני עם ביצים, חזיר פריך, שעועית)
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, רוטב חריף כגון cholula, לחמניות חסון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו כריך ארוחת בוקר עם ביצים מקושקשות פסטו ופנצ'טה פריכה, טורטה ארוחת בוקר עם בייקון, ביצים, וגואקמולי צ'יפוטלה, ו סנדוויץ ' ארוחת בוקר עם ביצי חווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 177°. מסדרים לחמניות על תבנית אפייה ומניחים בתנור ואופים עד מחומם דרך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בינתיים, לחמם שעועית במיקרוגל או מחבת קטנה עד מחומם לחלוטין, על 2 דקות. תניח בצד. בקערה קטנה, לשלב מיונז ורוטב חם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
עם סמרטוט צלחת נקי או כפפות תנור, להעביר לחם חם ללוח חיתוך. עם סכין משונן, לפצל כל גליל לשניים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
4
פרוש בתוך 4 חתיכות התחתון של כל גליל עם 1/4 של שעועית.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
שעועית שכבה עם chicharrones, cotija, אבוקדו, בצל וכוסברה, הפצת כל ציפוי שווה בין 4 לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שבבי טורטיה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל ביס (בערךכוסות שבבי טורטיה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל ביס (בערך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
6
מורחים בתוך 4 חתיכות העליון עם תערובת מיונז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
7
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני. לפצח ביצים למחבת, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים עד שהלבנים מתחילים להגדיר ולהפוך אטומים. מחבת לכסות לבשל עד חלמונים וחלבונים מבושלים על doneness המועדף, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים ביצה 1 על גבי כל גליל, ולאחר מכן לסגור את החלק העליון של כריך.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מגישים עם jalapeños כבוש פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.