ארוחת בוקר עם נקניק איטלקי
מתכון ארוחת בוקר פופובר עם נקניק איטלקי מוכן בתוך כ 55 דקות והוא בהחלט אדיר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 268 קלוריות. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.21 דולר למנה. ראש לחנות ולקחת סירופ מייפל, בצל ירוק, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה די טוב. נסו קערת ארוחת בוקר נקניקייה, ביצה ותרד איטלקית, ארוחת בוקר קלה לטרוף עם נקניק איטלקי, ו נקניקיות ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: אחד 12-כוס טפלון מאפין פאן, כל כוס על 1/2-כוס קיבולת, או 12-כוס פופובר פאן, כל כוס על 1/2-כוס קיבולת
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור ומחממים מראש ל -400 מעלות צלזיוס.
מחממים את השמן על אש בינונית במחבת טפלון בינונית.
מוסיפים את הנקניקיה ושוברים אותה לחתיכות בגודל 1/4 עד 1/2 אינץ ' בעזרת כף עץ. מבשלים עד להשחמה ומבושלים, בערך 6 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד שהוא ארומטי, בערך 30 שניות. כפית על 1 1/2 כפות נקניק לתוך כל כוס מאפין.
מפזרים את הגבינה על גבי הנקניק.
מערבבים את הביצים בבלנדר עד לקבלת קצף, בערך 15 שניות.
מוסיפים את החלב, הקמח, הבצל הירוק, הבזיליקום, המלח והפלפל. מערבבים עד לשלב פשוט.
יוצקים את הבלילה לכוסות המאפינס וממלאים כל כוס ממש מתחת לשפה.
אופים, מבלי לפתוח את דלת התנור, עד לנפח וזהוב, כ -35 דקות.
מניחים את הקופצים על מגש ומזלפים סירופ מייפל.