ארוחת סטייק משובצת
סטייק עם שיפוד הוא ארוחת ערב. ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם בשר בקר, תפוחי אדמה חדשים, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום ולנטין. נסו סטייק משופד עם ירקות, ארוחת ערב הלילה: סטייק חצאית עם רוטב סטייק תוצרת בית, ו ארוחת סטייק. (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בשר בקר ורוטב בזכוכית רדודה או צלחת פלסטיק. מכסים ומקררים, ערבוב מדי פעם, לפחות 30 דקות אבל לא יותר מ 24 שעות.
חום 1 מים אינץ לרתיחה ב 1 1/2-סיר ליטר.
תוסיף תפוחי אדמה. מרתיחים על 15 דקות או עד כמעט רך; לנקז. מגניב במקצת.
הסר בשר מן המרינדה; מרינדה מילואים. חוט בשר בקר, תפוחי אדמה, בצל, פטריות, פלפלים ודלעת לסירוגין על כל אחד שנים עשר שיפודי מתכת 7 אינץ', משאיר מקום בין כל חתיכה.
צחצח קבבוסגנאריות עם מרינדה.
קבבים מכסים וגריל 4 עד 6 אינץ ' מחום בינוני 12 עד 15 דקות עבור doneness בשר בינוני, פונה לעתים קרובות צחצוח עם מרינדה. תיפטר מכל המרינדה שנותרה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.