ארוחת ערב: Pistachio אספרגוס פסטו על לינגוויני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: פיסטוק אספרגוס פסטו על לינגוויני. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 792 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 59 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שמן זית, פרמזן, פסטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: רמפות עם לינגוויני, ארוחת ערב הלילה: לינגוויני עם מולים וכרוב, ו ארוחת ערב: עגבניות במרינדה עם לינגוויני.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. כאשר מוכן, להוסיף אספרגוס ומבשלים 3 דקות.
מסירים מהמים ומזעזעים בקערה של מי קרח.
לנקז ולאחר מכן למקם על קרש חיתוך. חותכים את הטיפים ומניחים בצד. בערך לקצוץ את השאר.
מוסיפים כוס האספרגוס הקצוץ למעבד מזון יחד עם תרד, שום, 2 כפות של הפיסטוקים, פרמזן, שמן זית, מיץ לימון וקורט של מלח. תערובת עד שזה ממרח.
מוסיפים את הפסטה לסיר של מים רותחים. לבשל על פי ההוראות על הקופסה. שמור 1/4 כוס של מי הפסטה.
מסננים את הפסטה כאשר נעשה, ולחזור לסיר החם עדיין.
מוסיפים 1 כוס של פסטו וחצי ממי הפסטה. מערבבים היטב. אם זה יבש מדי, להוסיף עוד קצת מים.
קוצצים את הפיסטוקים הנותרים.
מגישים את הפסטה ומקשטים עם הפיסטוקים, ופרמזן מגוררת יותר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.