קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות83
מגזין

ארוחת ערב: Pistachio אספרגוס פסטו על לינגוויני

ארוחת ערב: Pistachio אספרגוס פסטו על לינגוויני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: פיסטוק אספרגוס פסטו על לינגוויני. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 792 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 59 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שמן זית, פרמזן, פסטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: רמפות עם לינגוויני, ארוחת ערב הלילה: לינגוויני עם מולים וכרוב, ו ארוחת ערב: עגבניות במרינדה עם לינגוויני.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. כאשר מוכן, להוסיף אספרגוס ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסירים מהמים ומזעזעים בקערה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לנקז ולאחר מכן למקם על קרש חיתוך. חותכים את הטיפים ומניחים בצד. בערך לקצוץ את השאר.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מוסיפים כוס האספרגוס הקצוץ למעבד מזון יחד עם תרד, שום, 2 כפות של הפיסטוקים, פרמזן, שמן זית, מיץ לימון וקורט של מלח. תערובת עד שזה ממרח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים את הפסטה לסיר של מים רותחים. לבשל על פי ההוראות על הקופסה. שמור 1/4 כוס של מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מסננים את הפסטה כאשר נעשה, ולחזור לסיר החם עדיין.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים 1 כוס של פסטו וחצי ממי הפסטה. מערבבים היטב. אם זה יבש מדי, להוסיף עוד קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
8
קוצצים את הפיסטוקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
9
מגישים את הפסטה ומקשטים עם הפיסטוקים, ופרמזן מגוררת יותר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי