תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: בקר מוקפץ עם בצל ופלפלים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. לכו לחנות ותביאו בצל, קורנפלור, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-94 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: חמישה ספייס בשר בקר מערבבים ומטגנים, ארוחת ערב: שרימפס מוקפץ עם רוטב עגבניות, ו ארוחת ערב: עוף מוקפץ עם לימון וצ'ילה.
הוראות
1
חותכים את הבשר לאורך התבואה לרצועות 2 אינץ ' רחב. סובב את הרצועות, וחתוך כל אחד כנגד התבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מחסנית ארבע או חמש חתיכות אלה בכל פעם, וחותכת לגפרורים באורך 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
בקערה בגודל בינוני, לטאטא יחד ארבע כפיות של רוטב סויה, כף אחת של שרי יבש, פלפל שחור, שתי כפיות של קורנפלור וכף אחת של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
שרי יבש
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את הבשר וזורקים היטב. להפריש לעשר דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
בקערה קטנה, להקציף יחד את הנותרים 2 1/2 כפות רוטב סויה, כף אחת שרי, כפית קורנפלור, והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
5
מחממים ווק גדול מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מוסיפים כף אחת של שמן צמחי ומערבלים סביב. כאשר רק מתחיל לעשן, להוסיף את הבשר, להפיץ אותו לתוך שכבה אחת אפילו עם כף עץ. לבשל את הבשר במשך 20 שניות בלי לגעת בו. ואז מוקפץ עד הבשר מבושל לחלוטין, כשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
להעביר בשר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
מוסיפים את הכף הנותרת של שמן צמחי לווק. עם החום עדיין גבוה, לחכות עד השמן רק מתחיל לעשן, ולאחר מכן להוסיף את הבצל. מוקפץ עד שהם מתחילים להתרכך, כשתי דקות.